KLAR MED NY SINGEL: Joakim "JOWST" With Steen følger opp Grab The Moment med ny låt!

– Den handler om å tørre å prøve, og å ha mestringsfølelse

I dag slipper Joakim "JOWST" With Steen oppfølgeren til Grab The Moment. Han gleder seg til å høre mottagelsen.

Publisert

Det har vært travelt siden MGP og ESC for Joakim "JOWST" With Steen. En lydprodusent og låtskriver som trives godt bak monitorene i studioet sitt, ble plutselig vinneren av den norske finalen, og gjorde det knallskarpt ute i Europa også.

– Det har vært en fantastisk tid, men nå gleder jeg meg virkelig til å endelig kunne slippe oppfølgeren til Grab The Moment. Jeg er fortsatt glad i den låten, og det er en flott låt, men nå er jeg mer enn klar for å følge den opp, sier artisten, som bor på Kolbotn.

PS! Saken fortsetter under bildet

Samarbeider igjen

SUPERTEAM: Aleksander Wallman (t.b.) og JOWST tok Norge til den internasjonale finalen i ESC..

Også på denne singelen har han valgt å samarbeide med Aleksander Wallman. Sistnevnte skal også være med i Stjernekamp, som snart har premiere på NRK, men selv med travle dager på hver sin kant, finner de tid til videre samarbeid.

Les også: – JOWST har vunnet! Seieren er vår!

– Vi liker å jobbe sammen, og du skal for eksempel ikke se bort fra at jeg kommer til å lage noen låter for Aleksander når han skal slippe noe igjen. Aleksander har en flott stemme og veldig karisma på scenen, og kombinert med min rolle, så tror jeg JOWST fungerte bra i ESC på grunn av blant annet dette, avslører With Steen.

PS! Trykk play i Spotify-vinduet her for å høre låten!

– En sterk låt

– ThatFeeling er en groovy låt med catchy beat, og Wallmans nydelige stemme liggende som fløyel oppå With Steens komp.

Les også: Bildespesial: JOWST i Kiev

– Låten handler om mye av det vi har opplevd gjennom MGP og ESC, nemlig det å ha mestringsfølelse, om å tørre og om å klare noe. Man må hele tiden jobbe videre for å nå målet, uansett. Jeg synes vi har kommet frem til et godt resultat, og jeg er spent på hvordan folk vil like den., sier han.

Les også: Se MGP-vinneropptredenen til JOWST en gang til!

– Jeg håper folk kan legge den på rett plass på spillelisten sin, for jeg er veldig fornøyd med resultatet og mener det er en sterk låt, sier With Steen.

Og han har ikke tenkt å gi seg med dette.

THE MASK: LED-masken har blitt varemerket til JOWST..

– Nei, jeg tror aldri jeg vil slutte å være kreativ og prøve nye ting. JOWST er en ting, men jeg har mange ønsker om å jobbe med andre og også gjøre andre ting, men det viktigste er musikken, og at jeg gjør dette av samme årsak som jeg startet, med et ønske om å lage god musikk som betyr noe for folk, avslutter han.

PS! Så? Er du klar for å høre den? Trykk play i playervinduet litt lenger opp i saken!

Powered by Labrador CMS