FOR BI-LEDDLIG: Hareveien barmehage er en Miljøtårn-sertifisert barnehage. I fjor fikk de egne bikuber.

Hareveien barnehage kåret til Årets Inspirasjon

Hareveien barnehage  er en Miljøfyrtårn-sertifisert barnehage. Nå har de blitt kåret til Årets Inspirasjon 2017.

Publisert

Hareveien barnehage på Tårnåsen har fått den gjeve prisen Årets Inspirasjon 2017. Barnehagen har helt siden oppstarten i 2012 lagt vekt på miljøet.  I fjor tok de blant annet inn noen nye "brukere" av barnehagen, og startet med egne bikuber

– Vi vil hverandre vel, er et motto vi i Hareveien lever etter, og tillit og arbeidsglede preger hverdagen vår. Vi ønsker å skape en arbeidsplass som de ansatte kan glede seg å komme til, hver dag. For en barnehage som vår hvor vi jobber systematisk for å fremme miljø og kvalitet i alle ledd, betyr denne prisen svært mye! Dette var litt av en gave å få, sier Synnøve Eiksund Anfinsen, virksomhetsleder i Hareveien barnehage.

Saken fortsetter under bildet.

 

EGENPRODUSERT: Hareveien barnehage tappet honning fra egne bier i september. F.v Eline Coll, Leah Myhre Berger, Elea Marshall-Arnesen. Bak virksomhetsleder Synnøve Anfinsen.

Yter det lille store ekstra

Fredag 19. januar mottar barnehage den gjeve prisen, med besøk og påskjønnelse fra Miljøfyrtårn. 

Les også:  Det er hva vi kaller en smak av lokal honning

Juryen har begrunnet prisen slik: 

Det finnes utrolig mange gode Miljøfyrtårn-sertifiserte barnehager rundt om i landet, som alle fortjener heder og ære for måten de jobber med miljøet sammen med barna.

Hareveien utmerker seg spesielt på grunn av sin sterke satsing både på ytre og indre miljø, samt det helhetlige arbeidet for å bidra til god trivsel og økt miljøbevissthet hos barn, foreldre og ansatte, både i det daglige og gjennom en rekke spennende prosjekter. Hareveien yter det lille store ekstra for å lære og inspirere barn og voksne til å ta vare på hverandre – og naturen.

Juryen besto av: Ann-Kristin Ytreberg (daglig leder i Stiftelsen Miljøfyrtårn), Linn Grøtberg (leder –marked og kommunikasjon i Stiftelsen Miljøfyrtårn), styreleder Are Tomasgard (LO) og nestleder Camilla Gramstad (VIRKE).

Powered by Labrador CMS