NYE LEIETAKERE: Mona Ringstad Mjelde, Laila Kathleen Johansen og Anne Marie Mork. Her er de sammen med Jørgen Foss, som har jobbet på Trollåsen senter i 15 år.

Nå er helsetilbudet på Trollåsen enda bedre

Helsetilbudet på Trollåsen senter har blitt utvidet ytterligere etter at nye leietakere har flyttet inn.

– Vi har skrevet leieavtale med Mastemyr Eiendom for tre år og vil forlenge den videre. Vi ønsker å være en del av det store fagmiljøet på Trollåsen senter, sier de nye leietakerne Mona Ringstad Mjelde, Laila Kathleen Johansen og Anne Marie Mork.

De har nylig flyttet inn i andre etasje til Kiwi-bygget på Trollåsen senter hvor de deler kontorer med soneterapeut og massør Jørgen Foss (43), som har jobbet på senteret i 15 år.

Psykoterapeut

Den ene av de nye leietakerne er Mona Ringstad Mjelde (45) fra Tårnåsen.

Hun er utdannet lege og har i 15 år jobbet innen helsevesenet, mest som barne- og ungdomspsykiater, voksenpsykiater og fastlege.

Les også: Nytt helsehus planlegges på Trollåsen

Nå jobber hun helprivat som psykoterapeut, kognitiv terapeut og coach. 45-åringen har også sertifisering i familie- og parterapi, og terapi med barn og ungdom.

PS! Saken fortsetter under bildet!

HELSEHUS: Her ser du Trollåsen senter, hvor det nå er mer helse enn noensinne.

Sexologisk rådgiver

Den andre leietakeren er Laila Kathleen Johansen (48) fra Kolbotn. Hun er utdannet spesialsykepleier innen kreft og demens, med videreutdanning i veiledning og coaching.

48-åringen har jobbet innen helsevesenet i 30 år. Hun har også spesialisert seg i sexologisk rådgivning og er utdannet som parterapeut.

Mentor og coach

Anne Marie Mork (44) fra Tårnåsen har jobbet mange år på barne- og ungdomsinstitusjoner innen barnevernet, og i det forebyggende ungdomsarbeidet (Utekontakten i Oppegård). For noen måneder siden startet hun opp firmaet «Anne Marie Mork – MammaMentor – UngdomsMentor».

– Jeg har en coachutdanning kan mye om motivasjon, om hva som skal til for at vi orker å ta tak i eget liv, sier Mork.

Hun ser på seg selv som en slags personlig trener som hjelper til med å sette mål, lage tiltak, heier, roser og støtter.

– Metodikken min er hentet fra coaching, psykologisk førstehjelp og motiverende intervju (en samtaleteknikk). Det er ikke terapi, men kan ha samme effekt fordi det fører til mestring og utvikling.

Powered by Labrador CMS