VAR IKKE SYNLIG: Christian Holm fra Kolbotn har gjort oss oppmerksom på at det mangler et trafikkskilt om fartsgrense på 50 kilometer per time i Trollåsveien, ved innkjøringen fra Ingierveien. Det viste seg at skiltet var snudd feil vei.

– Skiltet var snudd feil vei

Etter at Oppegård Avis skrev forrige uke om mangelfull skilting i Mastemyrveien og feil skilting i Gamle Mossevei, har vi nylig fått en ny henvendelse.

Publisert Sist oppdatert

Denne gangen har vi fått tips fra Christian Holm fra Kolbotn. Han har gjort oss oppmerksom på at det også mangler et trafikkskilt om fartsgrense på 50 kilometer per time i Trollåsveien på Ingieråsen, ved Gjersjø bru/ Oppegård næringspark ved innkjøringen fra Ingierveien.

Les også: – Det er ikke flisespikkeri

Skal flyttet skiltet

I forbindelse med saken har vi kontaktet Nordre Follo kommune ved ingeniør Eirik Kravik Solheim i plan- og prosjektavdelingen i Vei og park.

– Da har vi sjekket ut henvendelsen. Det stod et skilt i veien der, men det var snudd feil vei slik at den ikke var synlig. Vei og park har sett på hvordan det er skiltet og ser at plasseringen ikke er optimal. Vi har derfor kommet frem til at skiltet blir flyttet slik at det blir mer synlig og enklere å oppfatte, forklarer Kravik Solheim.

Digitalt feilmeldingssystem

Kommunen takker den oppmerksomme innbyggeren som har gjort lokalavisen og den kommunale virksomheten Vei og park oppmerksom på forholdet med mangelfull skilting.

Samtidig oppfordrer de innbyggerne til å melde inn feil og mangler direkte til kommunen, ved å fylle ut et digitalt skjema på kommunens hjemmeside. Her kan du melde inn alt fra hull i veien eller feil på veilys og veiskilt til manglende brøyting og feil knyttet til vann og avløp.

– Jeg benytter også anledningen til å oppfordre innbyggerne våre til å melde inn slike feil og andre feil på veinettet direkte i kommunens feilmeldingssystem på nett. Da blir meldingen sendt direkte til den avdelingen som har ansvaret, sier Kravik Solheim.

Les også: Skal rette opp feilen innen kort tid

Powered by Labrador CMS