BELLA ITALIA: Nå kan du dra hit og gjøre deg forstått! Bildet er knipset på vei til den lille, sjarmerende landsbyen San Gimignano i Toscana.

Vuoi parlare l'italiano?

Det betyr «vil du snakke italiensk?» Det kan du nå! Språkskolen Parla Italiano skal ha en rekke kurs på Kolbotn utover høsten.

Dette er første stadiet i en lang rekke italienskkurs som den landsdekkende språkskolen Parla Italiano skal ha for første gang på Kolbotn. Du har, eller behøver ingen form for italienskkunnskap for å delta på dette kurset. Det varer i 24 timer, fordelt på 12 kvelder fra klokken 17.30 med unntak av skoleferiene. Det første kurset er 3. september.

– Vi tror kurset skal holdes på Ingieråsen skole, men det er ikke hundre prosent sikkert ennå. Det kommer vi tilbake til, sier daglig leder av språkskolen, Tom Bruno Mirto.

Lokale kursholdere

PARLA ITALIANO: Tom Bruno Mirto er daglig leder ved språkkskolen Parla Italiano som nå skal holde kurs for første gang på Kolbotn.

Men at det blir kurs, det er i alle fall helt sikkert. Kurset skal holdes av Tatiana Mazzotta-Malme, norsk-italiener som akkurat har flyttet til Kolbotn fra Ski. Hun snakker begge språk flytende, og det er ett av kravene til skolen.

– Vi har alltid lokale kursholdere, sier Mirto.

Les også: Nye tilbud for seniorer

Det er nemlig ett av hovedargumentene for at det nå ble italiensk språkskole på Kolbotn:

– De må tilfredsstille alle behov, og bo der de skal holde kurs. Hvis hun skulle finne på å flytte igjen, må vi enten finne ny kursholder, eller avslutte kurset. I tillegg er vi glade i mindre steder, og gjør det for eksempel bedre i Voss enn i Bergen, forklarer han.

To nivåer

Du har nå to muligheter: enten kan du gå på nybegynnerkurset hvor man lærer alt helt fra begynnelsen, eller ta kurs nummer to som er for de som kan litt mer enn "ciao" og "arrivederci".

BELLA ITALIA: Nå kan du dra hit og gjøre deg forstått! Bildet er knipset på vei til den lille, sjarmerende landsbyen San Gimignano i Toscana.

Se mer info på parlaitaliano.no.

 

Powered by Labrador CMS