GLEDER SEG STORT: Vegard Schow (t.h.) tar med seg trioen sin og  spiller i Kolben snart. Dette gleder han seg stort til!
GLEDER SEG STORT: Vegard Schow (t.h.) tar med seg trioen sin og spiller i Kolben snart. Dette gleder han seg stort til!

– Gleder meg til å spille i Kolben

For Vegard Schow er det alltid helt spesielt å spille på hjemmebane. Nå tar han med seg trioen sin for å bergta oss i kulturhuset.

Publisert

Den 4. november står Vegard Schow endelig på scenen igjen hjemme på Kolbotn. Det gleder han seg stort til!

– Å spille i Kolben er alltid veldig gøy og spennende.Å møte et publikum som du både kjenner,og ikke kjenner,er alltid spennende, sier Vegard Schow.

PS! Saken fortsetter under bildet. Lytt også til musikken til Schow Trio i Spotify-spillelisten lenger ned i saken!

Gleder seg

GLEDER SEG STORT: Vegard Schow (t.h.) tar med seg trioen sin og spiller i Kolben snart. Dette gleder han seg stort til!
GLEDER SEG STORT: Vegard Schow (t.h.) tar med seg trioen sin og spiller i Kolben snart. Dette gleder han seg stort til!

Den 4. november klokken 20.00 er han tilbake på scenen med trioen sin i Kolben kulturhus. Han lover en spennende konsertopplevelse, med både nytt og gammelt materiale.

– Publikum vil få en fantastisk konsertopplevelse. Det blir myke flygeltoner og heftige bassriff. I tillegg til stoffet fra utgivelsen "Blått hjerte", kommer det nyskrevet materiale som vi håper vil varme den oppegårdske hjerteroten,sier han.

I det siste har Schow vært i statene,hvor han har hentet ny inspirasjon til scene og plate. – Vi var blant annet i USA og spilte i april,nærmere bestemt i Dallas. Det var en veldig fin opplevelse der vi knyttet mange nye kontakter. Amerikanerne er jo også så flinke til å gi positive tilbakemeldinger. Så dermed ble det en høytflyvende tur hjem igjen på mer enn en måte.Vi planlegger også flere spillinger i tiden fremover,sier han.

For en musiker står aldri kreativiteten stille. Det jobbes med låter hele tiden!

– Jeg er ellers inne i en veldig kreativ periode der det skrives mye ny musikk. Noe av dette har jeg også skrevet sammen med den engelske vokalisten Diane Ofori. Så dermed kommer det musikk både med og uten vokal fra oss i tiden fremover. Så håper vi Oppegårds-publikumet liker det og kommer på konserten den 4. november klokken 20.00, sier han.

Herlig line-up

Schow forteller gledelig om hva hjemmepublikumet kan vente seg!

– Vi stiller med nystrøkent flygel, oppdresset trommesett og en alltid nydelig kontrabass. Publikum kan få en konsert fra å gå fra «bra» til å bli noe helt spesielt.Det er en energi som kan komme i samspillet mellom artist og publikum,og hvis denne forløses så blir det,som du nevner,noe som kan gi en ekstra positiv nerve til hele konsertopplevelsen, sier Schow.

Se Schow Trio live!

Dermed er det bare å bestille billetter på kolben.no og kose seg på konsert! I videovinduet under her kan du ta en titt på trioen i aksjon live i forbindelse med slippet av den siste plate, som heter "Blått Hjerte"

Powered by Labrador CMS