MYE PÅ PLAKATEN: Tom Westerlin i Kullebunden Jazz byr på godbiter på rad og rekke denne våren.

Jazzklubben vår byr på en groovy vår

Sjekk det mangfoldige programmet til Kullebunden Jazz, og bestill billetter!

Publisert

Kullebunden Jazz er vår lokale jazzklubb, og de byr alltid på knall konsertopplevelser. 

I Kullebunden Jazz sitt vårprogram presenteres to av de nominerte til årets Spellemannspris - Helge Lien Trio og Ellen Andrea Wang, som gir sine konserter den 15. februar og 22. mars.

Les også: Gjennom nåløyet i Kolben

– En stor opplevelse venter de som finner veien til Kolben disse dagene. Vi kan i tillegg glede oss til The Real Thing den 24. januar. Den 26. april kommer Eli Storbekken som har laget albumet Fabel i samarbeid med Sigurd Hole. I programmet er det mange godbiter for jazzelskere, sett av de aktuelle datoer til en fin kveld med god jazz, forteller Tom Westerlin i jazzklubben. 

NB! Saken fortsetter under bildet!

Godbiter på rad og rekke

FØRST UT: The Real Thing er en svensk-norsk souljazz gruppe, med base i Oslo. Nå kommer de til Kolben i regi av jazzklubben.

Konsertbonanzaen starter den24. januar med The Real Thing. Bandet som «aldri går av scenen i tørr smoking» og som har opparbeidet seg en solid fanskare også utenfor jazzmenigheten. The Real Thing er en svensk-norsk souljazz gruppe, med base i Oslo.

Les også: Legg søndagsturen innom Solheim

Den 15. februar besøker Helge Lien Trio Kolben. Om Helge Lien Trio er det sagt at de på̊ en sjelden måte evner å trollbinde sitt publikum. De spenner over et bredt spekter av stemninger og uttrykk i løpet av en konsert, samtidig som de holder fast ved sin unike sound. Det må nevnes at Helge Lien Trio er nominert til Spellemannsprisen i klassen Jazz.

Les også: For en nyttårskonsert! Se bildene!

Det blir Ung Scene mellom kl. 19.30-19.50 med elever fra Oppegård Kulturskole, Helge Lien Trio starter kl. 20:00 i Sal 2.

NB! Saken fortsetter under bildene!

KOMMER: Ellen Andrea Wang er regnet for å være et av Norges største jazztalenter. Nå kommer hun til Kolben!
KOMMER OGSÅ: Spellemannsnominerte Helge Lien Trio.

Talent

Den 22. mars entrer Ellen Andrea Wang scenen. Hun omtales som en av norsk musikk sine største talenter, hun skriver låter, spiller bass og piano, arrangerer og produserer. Ellen Andrea Wang er også nominert til Spellemannsprisen.

Barnas Jazzhus underholder fra kl. 19:30 til kl. 19:50, og selve konserten starter kl. 20:00 i Sal 2

Du kan også glede deg til Eli Storbekkens besøk i april.

Les også: Gjennom nåløyet i Kolben

Hun er aktuell med "Fabel", albumet som er en hyllest til vår musikalske kulturarv som tar oss med tilbake i tid med en eventyrlig blanding av folkemusikk og jazz. Det er Eli Storbekken som har gravd i Nordens repertoar av eldre viser og funnet frem de låtene som står hennes hjerte nærmest. Musikken er arrangert av Sigurd Hole.

Les også: Arrangerer bokbindingskurs

Datoen er 26. april, stedet er Sal 2. Det blir Ung Scene mellom kl. 19.30-19.50 med elever fra Oppegård Kulturskole Eli Storbekken starter kl. 20:00.

KLAR FOR KOLBEN: Eli Storbekken og Sigurd Hole.

Billetter til Jazzklubbens arrangementer finner du på kolben.no! Når du er medlem, får du også rabatt på ordinær billettpris. Husk at du også støtter jazzklubbens fantastiske arbeide!

Powered by Labrador CMS