KLARE IGJEN: Superparet Joakim With Steen, bedre kjent som JOWST", og Aleksander Wallman skal fremføre Grab The Moment igjen i MGP-finalen i Oslo Spektrum. I tillegg er artisten klar med ny låt!

Står på MGP-scenen igjen i kveld

Joakim "JOWST" With Steen fremfører Grab The Moment i ny versjon i MGP-finalen, og er aktuell med ny låt.

Publisert

For ett år siden smalt det i Oslo Spektrum, og mannen med masken stakk av med seieren. Med låten Grab The Mpment ble det soleklar seier for Joakim "JOWST" With Steen og Aleksander Wallman. 

Les også. Kinosjef Lena er veldig spent på Utøya-filmen

JOWST fikk ikke bare flest stemmer i den norske konkurransen og ble dermed Norges bidrag i Eurovision Song Contest 2017 i Kiev i mai i fjor, hvor sangen endte på en pen tiendeplass, men låten nådde en sjetteplass på VG-lista, den høyeste plasseringen til en Melodi Grand Prix-vinner siden «I Feed You My Love» fra 2013.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Begivenhetsrikt år

VANT: Her er et bilde rett etter at fjorårets seier var et faktum.

Låten har levd godt også etter finalen. Låten ble også eden 18. mest spilte låten på norsk radio i 2017, noe som ikke akkurat er dagligdags kost for en MGP-låt.

Les også: Seier'n er vår! JOWST har vinni

– Det har vært et begivenhetsrikt år, hvor vi har reist mye og opptrådd mye på mange forskjellige steder. Jeg har sett vinnerøyeblikket i reprise i etterkant, og det var jo en uvirkelig følelse da vi skjønte at vi hadde vunnet. Selv om man har øvd og øvd, blir man jo kanskje litt overrumplet når det først går opp for en at man faktisk klarte det og vant hele greia, sier den sympatiske artisten. 

Les også: Kinosjef Lena er svært spent på Utøya-filmen

NB! Saken fortsetter under videoenw! Her kan du se et tilbakeblikk på fjorårets MGP-finale og fremføringen av Grab The Moment og ikke minst en video som viser noen av de mange øyeblikkene fra det siste året!

Klikk play for å se video!

Klikk play for å se video!

På scenen

Tradisjon tro får fjorårets MGP-vinner opptre igjen i årets finale, som går av stabelen direkte på NRK1 fra Oslo Spektrum, lørdag den 10. mars. Her får vi se en ny twist, lover artisten.

Les også: Kinosjef Lena er svært spent på Utøya-filmen

– Vi kommer til å fremføre en helt ny versjon av låten, men masken, den er selvfølgelig med. Den har vært til full gjennomgang, funker som den skal og det skal bli gøy å både ta den i bruk på scenen igjen og fremføre låten. Jeg tror folk kan glede seg til den nye versjonen, sier han.

MANNEN MED MASKEN: Det blir maske på scenen i Spektrum i kveld også, men låten har fått ny maske!

NB! Saken fortsetter under bildet!

Låt med i år også - og ny singel

Og MGP-sirkuset er heller ikke over for With Steen. Han har laget en låt i år også, og også i år er det Aleksander Walmann som fremfører låten, men denne gangen har With Steen kun låtskriverrollen.

– Låten heter Talk To The Hand, og er en catchy låt med en småfrekk tittel, men budskapet er bra. Jeg har troen på at låten kan nå langt så lenge publikum liker den og Aleksander gir alt i år også, noe han sikker vil gjøre, sier han.

Les også: Mer TV for Helene Olafsen

Samtidig som MGP ruller ut på skjermene, har JOWST også sluppet helt ny låt.

– Denne låten har jeg gjort sammen med Kristian Kostov, som representerte Bulgaria i fjorårets internasjonale finale. Han var jo artisten som Norge ga 12 poeng i fjor, så folk kjenner jo til ham. Låten heter Burning Bridges. Jeg er veldig spent på mottagelsen, og håper folk liker den, sier han.

Her kan du høre låten i Spotify

Se finalen

Til slutt ber vi om et råd til artistene som skal stå på scenen i Oslo Spektrum i kveld.

– Vær deg sjølv og gjør din greie. Ikke fall for fristelsen med å lage et image du ikke kan stå for selv, og kos deg på scenen. Da går det som regel bra, sier han.

Les også: Mer TV for Helene Olafsen

MGP-finalen går altså direkte på NRK1 lørdag den 10. mars klokken 19.55.

For å gå til NRKs WEB-TV kan du trykke her!

Powered by Labrador CMS