FORNØYD: Senterleder Elisabeth Lohk ved Vinterbro senter takker tålmodige kunder.

– Tusen takk til tålmodige kunder

Det har vært noen strevsomme uker i forbindelse med alle arbeidene i Nordbytunnelen. Nå ser senterlederen på Vinterbro senter frem til en julehandel uten trafikale utfordringer.

Publisert

Det har vært noen strevsomme uker både for kunder og for butikker på Vinterbro senter. Alle arbeidene har krevd sitt for tålmodgheten, men mandag denne uken kunne man se lys i tunnelen, bokstavelig talt.

Les også: Fantastisk Black Friday på Kolbotn torg

– Det har vært lange uker for våre butikker og ansatte og jeg var så glad i dag – da vi kunne invitere på julefrokost hvor det ble hyggelig stemning, og ikke minst at alle følte på en lettelse for at vi nå kan se julehandelen komme uten trafikale utfordringer, sier senterleder Elisabeth Lohk.

NB! Saken fortsetter under bildet!

– Stor dag for alle

TUNNELFROKOST: Mandag ble tunnel-åpningen feiret med tunnel-frokost på senteret.

Nå gleder hun seg til tiden som kommer, for å setter julehandelen virkelig inn for alvor. 

Les også: Ingierkollen er klare for sesongåpning

– Vi har allerede fått mange hyggelige henvendelser fra våre flott kunder som er veldig glade for at de nå kan komme til senteret uten og måtte stå i lange køer, eller være usikker på hvor lang tid det tar og komme seg frem og tilbake. Vi har vært tålmodige og forståelsesfulle for at arbeidet må gjøres, men nå feirer vi at tunnelen er åpen igjen og lørdag 9. desember inviterer vi kundene våre på "Tunnelkake" klokken 12.00 og gratis gassballonger til alle barn, sier hun.

Takker kundene

Senterlederen retter en stor takk til tålmodige kunder. 

KLART FOR JULEHANDEL: Nå kan julehandelen ved senteret fortsette som normalt.

– Jeg synes alle våre kunder fortjener en stor takk for at dere likevel har funnet veien til Vinterbro i denne perioden hvor tunnelen var stengt, og ikke minst setter jeg pris på alle ansattes innsats og gode humør under denne perioden, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS