FØRJULSKOS: KOSELIG: Svartskog er full av førjulsopplevelser denne søndagen!
FØRJULSKOS: KOSELIG: Svartskog er full av førjulsopplevelser denne søndagen!

Klart for førjulskos på Svartskog

Et eldorado av førjulsopplevelser venter denne helgen i naturskjønne omgivelser.

Publisert

Ønsker du et julemarked av den gamle, gode sorten? I så fall bør du legge turen til Svartskog denne søndagen. Det er nemlig ikke bare på Kolbotn det blir førjulskos denne helgen!

Førjulshygge

Tradisjonen tro ringes julen inn på Svartskog med julemarked i Svartskog Friluftsbarnehage, Markens Grøde på Solheim, julegrantenning og rundes av med lysmesse i kirken. 

Det hele foregår innen gåavstand fra Oppegård kirke, og er en flott dag for store og små. Rett og slett en super mulighet til å finne fine julegaver.

Mye som skjer

I barnehagen blir det salg av produkter bl.a. bakervarer, konfekt, syltetøy,julepynt, julegaver og lignende. Det blir noe å spise på for store og små, som sveler, boller, kaker, pølser, saft, kaffe og gløgg. 

Som vanlig gjøres bålplassen i stand for grilling av pølser og marshmellows i barnehagen,

På Markens grøde på Solheim grendehus, kun i kort gåavstand fra barnehagen, finner du lokale håndverkere, produsenter og kunstnere med deres produkter for salg. Julemarkedet i barnehagen er fra kloken 12.00-15.00, mens Markens Grøde foregår fra klokken 13.00-16.00.

Det blir selvfølgelig julegrantenning ved Oppegård kirke klokken 15.15, og det blir også lysmesse med Opus ved kirken klokken 18.00. Benytt denne anledningen til å kose deg på et hyggelig førjulsstreff!

Powered by Labrador CMS