ØNSKER VELKOMMEN: Daglig leder Habib Uygur ønsker velkommen til nye Kolbotn Grill'd.
ØNSKER VELKOMMEN: Daglig leder Habib Uygur ønsker velkommen til nye Kolbotn Grill'd.

Mer mat på Kolbotn stasjon

Selv om toget ikke går, kan det være verdt å ta seg en tur ned på Kolbotn stasjon. Nå har nemlig Kolbotn Grill'd åpnet dørene.

Publisert

Nå kan man få nesten hva man vil å spise på Kolbotn stasjon. Kolborn Grill'd har åpnet dørene, vegg i vegg med Kolbotn Sushi & Wok. Daglig leder, på begge spisestedene, Habib Uygur er fornøyd med starten, til tross for at den har vært rolig.

– Det har vært kjempebra, selv om det er togstreik. Vi har begynt litt rolig og har full kontroll, sier Uygur.

HJEMMELAGET: Pizzasausen er hjemmelaget, som så mye annet hos Kolbotn Grill'd.
HJEMMELAGET: Pizzasausen er hjemmelaget, som så mye annet hos Kolbotn Grill'd.

Han mener den rolige starten har vært en fordel, slik at de har kunne komme seg ordentlig igang.

To konsepter

Her serveres alt fra kaffe til kebab, og så kan man selvfølgelig også få sushi i rommet ved siden av. Uygur forteller at de kjører på med to konsepter, for å nå så mange som mulig.

– Fra syv til tolv på morgenen serverer vi baguetter og kaffe, lett mat for de som skal på toget. På ettermiddagen og kvelden serverer vi, blant annet, pizza og kebab, sier Uygur.

GODE RÅVARER: Hemmeligheten bak god mat er gode råvarer, ifølge Habib Uygur.
GODE RÅVARER: Hemmeligheten bak god mat er gode råvarer, ifølge Habib Uygur.

Sikker på suksess

Maten er hjemmelaget og råvarene gode, Uygur ser lyst på fremtiden på Kolbotn stasjon. 

– Målet er at alle kunder skal bli hundre prosent fornøyde med maten, sier Uygur, som legger til han er helt sikker på at omsetningen bare vil øke og øke.

Powered by Labrador CMS