ENDELIG KLAR: Nora Eide Lie er med i troppen til Bergen.
ENDELIG KLAR: Nora Eide Lie er med i troppen til Bergen.

Klar for å gruse Sandviken!

Nora Eide Lie er klar for å rocke gressmatten i Bergen.

Publisert

Når toppseriejentene til Kolbotn skal ut på gressmatten i Bergen by lørdag den 6. mai klokken 15.00, er det første gang i år at Nora Eide Lie og Maja Saubo Nordahl er med på turen.

Skadet

Nora Eide Lie har slitt med legghinnebetennelse, og den tidligere Urædd-spilleren har brukt lang tid på å bli frisk. Etter utallige timer med egentrening og kjedelige rehabiliteringsøvelser ser det imidlertid ut til å gå bedre med Eide Lie.

– Leggen har blitt bedre og bedre, og jeg har hatt lyst til å være med på ordentlig en og stund nå. Jeg håper jeg får sjansen til å være med mot Sandviken, sier Eide Lie til kolbotnkvinnefotball.no

Rutinert

Maja Staubo Nordahl er en rutinert Kolbotn-spiller som i vinter valgte bort norsk vinter med snø og kulde til fordel for en reise så å si jorda rundt. Nordahl spilte en omgang i andredivisjonskampen mot Frigg i forrige uke og viste at formen begynner å komme tilbake.

Trener Cecilie Berg Hansen er glad for at hun nå har flere spillere å velge mellom.

– Vi hadde litt for få disponible spillere i vinter, men med Nora og Maja på plass, begynner det å se bedre ut. Sandviken er et godt lag som helt sikkert vil gjøre det vanskelig for oss, men jeg håper og tror at vi får med oss poeng på flyet hjem fra Bergen, uttaler Berg Hansen til kolbotnkvinnefotball.no

Se kampen live!

Kampen spilles i Bergen lørdag den 6. mai klokken 15.00. Er du ikke i Bergen, men har lyst til å se kampen? Vi overfører kampen direkte. 

Trykk her for å komme til kampoverføringen

Powered by Labrador CMS