NATURLIG OG STILLIG: Evy Reimers Arnestad satser på treklokker, trebriller og andre varer laget av naturlige trematerialer.

Her er klokken alltid 3

Tiden står ikke stille hos Treklokker. Nå har den unike bedriften vokst og forflyttet seg til Kolbotn sentrum.

Publisert

"Hos oss er klokken alltid tre", er mottoet til bedriften Treklokker.

Etter snart to år med nettbutikk og et showrom i Kongeveien 49 på Sofiemyr har Evy Reimers Arnestad (36) tatt et skritt videre og åpnet en butikk i Sentrumsbygget på Kolbotn.

– Mye skjer spontant, og når det først skjer, så skjer det raskt, sier 36-åringen.

Hun har begynt i det små, med salg av 44 treklokker. Ideen dukket opp plutselig en vakker morgen for to år siden. Ladet med inspirasjon fra et par år på Costa de la Luz i Spania var veien kort til å starte egen butikk.

Over 50 forhandlere

NY BUTIKK: Evy Reimers Arnestad viser frem sine nye lokaler.

Da hun så at treklokkene solgte godt, våget hun å teste ut nye varer. Nå selger hun også solbriller, sløyfer, mansjettknapper, høyttalere, iPhone-deksler og sykler - alt laget av tre.

Varene selges gjennom nettbutikken og nå også fra den lille butikken hennes i Sentrumsbygget. I tillegg har hun over 50 forhandlere som selger varene hennes over hele Norge.

LITT AV HVERT: Det er ingen grenser for hva som kan lages i tre.

Egendesignet

36-åringen er førskoleutdannet, og har tidligere jobbet med import av rawfood og supermat. Ved siden av Treklokker driver hun også et annet firma, Costa Eiendom, som markedsfører og selger boliger i Spania til nordmenn.

Evy er ikke bare eier, daglig leder, selger, manager og administrator, hun er også designer. Alle solbrillene hun selger har hun designet selv. Hun har også designet syv av de totalt elleve klokker.

Innen klokker er det en rekke konkurrenter på markedet, men få har et så sterkt fokus på tre og miljø, ifølge Arnestad. Hun driver ikke med masseproduksjon:

– Jeg produserer ikke tusenvis av like solbriller og klokker. Hver vare bestilles i 100 eksemplarer, så lager jeg heller noe nytt etterpå.

Powered by Labrador CMS