Sommerkurs i regi av Oppegård kulturskole

NI ÅR PÅ RAD MED SOMMERKURS I KOLBEN: Oppegård kulturskole arrangerte flere ulike sommerkurs for barn og unge i uke 26 og 32. På bildet kan du se læreren og deltakerne fra male- og tegnekurset i uke 32.

Kreativ sommer for 230 barn og unge

Oppegård kulturskole har for niende år på rad sørget for et flott sommerferietilbud for barn og unge.

Publisert

Ni ulike sommerkurs stod på programmet i sommerferieukene 26 og 32. Totalt hadde kulturskolen 230 barn og unge fordelt på kursene som musikkverksted, animasjon, male- og tegnekurs, foto, sang- og scene, teater, hiphop og breaking og sirkus.

Det er ingen tvil om at sommerkursene hos Oppegård kulturskole er veldig etterspurt. Normalt er det stor pågang hvert eneste år og kursene blir fort fulltegnet. 

Les også: Utvider tilbudet med sang- og scenekurs

– Sommerkursene har blitt en fast tradisjon hos oss. Vi ønsker også å tilby aktiviteter innen de kreative fagene som vi ikke tilbyr til daglig. Det er litt av målet vårt at barna kan prøve noe nytt i tillegg til at vi ønsker å markedsføre noen av våre faste tilbud, sier rektor Rune Molvær, og takker årets deltakere for innsatsen.

STRÅLENDE FORNØYD: Rektor Rune Molvær takker årets deltakere for innsatsen.

Han sier at fra neste år skal Nordre Follo kulturskole ha baser på Kolbotn og i Ski. Rektoren beroliger alle med at sommerferietilbudet med base i Kolben blir omtrent det samme som i år.

Her kan du se bilder fra årets kurs:

Powered by Labrador CMS