REISERAPPORT: Her er gjengen som nylig var på tur til Athen.
REISERAPPORT: Her er gjengen som nylig var på tur til Athen.

Reisebrev fra Athen

Her er en reisehilsen fra den flinke gjengen i Kolbotn-Garden som nylig var i Athen.

Publisert Sist oppdatert

I år skulle endelig reisen gå til varmere strøk igjen. Siden 2019 har Kolbotn-Garden ventet på å få reise til Athen. Nå har vi vært her en uke og vi har kost oss maksimalt.

Det startet litt i hui og hast på Gardermoen, men alle kom seg på flyet og det var en glad gjeng som som landet til 32 grader og sol. Den første dagen gjorde vi oss kjent i nærmiljøet og badet i bassenget på hotellet. Middagen inntok vi på en restaurant i nærheten.

Bading og sol

På fredag var det igjen sol og bading på planen. Vi tok trikken til en strand i nærheten. Vi leide hele første rad med solsenger og koste oss i Waterparken.

Senere på dagen gjorde troppen seg klar til oppdrag i Glyfada, byen vi bodde i. Det skaper alltid god stemning når K-G går i gatene. Mange vil ta bilder av jentene og flere lurer på hvor vi kommer fra. Man blir alltid stolt som reiseleder når jentene får så mye positiv oppmerksomhet.

Dag tre tok troppen og reiseledere bussen til marinaen. Der stod båten klar for å ta oss til forskjellige øyer med shopping og bademuligheter. Ombord hadde vi til og med vår egen kokk. Dette var en luksusopplevelse fra start til slutt.

Hard Rock og drill

Søndagen startet med fritid der hver gruppe kunne gjøre som de selv ville, før vi tok bussen til Athen. Der skulle vi først opp til Akropolis, så var det middag på Hard Rock Cafe Athens. De fleste jentene rakk også å shoppe litt denne dagen.

Kvelden ble avsluttet med oppdrag på et sentralt torg med mange mennesker og en gatedrill. Det oppstår en elektrisk stemning når jentene opptrer og man ser at flere kommer til ettersom lyden brer seg i gatene rundt.

Shopping

Siste dag før hjemreise var satt til fritid. For jentene i Kolbotn-Garden betyr det som regel shopping og bading. De fleste kom hjem med minst tre poser, store smil og litt mindre penger på kortet. Det ble besøk i alt fra dyrebutikk til parfymerier. Resten av dagen bestod av bading og soling.

Kveldens store happening og avslutning på turen er en felles fest. På menyen sto forskjellig typer spagetti og underholdningen denne kvelden er det jentene som bidrar med. Alt i alt har vi hatt en topp tur, skapt nye minner, blitt bedre kjent og mer enig om at Kolbotn-Garden er en fantastisk fritidsaktivitet.

Powered by Labrador CMS