VAKRE BILDER: Kolbotn Maleklubb byr på en fantastisk, flott juleutsitlling. Her er noen av bildene du kan både se og kjøpe!

En vakker juleutstilling

Kolbotn Maleklubb stiller ut, og gir deg muligheten til å ta med deg kunsten hjem til jul!

Publisert

Jul er jo gavetid, men hvorfor ikke kjøpe deg lokal kunst og i tillegg støtte lokale kunstnere?

Kolbotn Maleklubb er klare med sin juleutstilling, og den henger for tiden oppe i biblioteksgalleriet i Kolben.Utstillingen vil stå oppe til 10. januar 2018.

– Utstillingen har vi kalt for Vintertoner. Som vanlig henger den i Biblioteksgalleriet i Kolben. Bare gå inn i biblioteket, ta til høyre gjennom Barneavdelingen og gå rett frem. Velkommen, sier Else Marie Almeli i Kolbotn Maleklubb.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Spesiell

VAKRE BILDER: Kolbotn Maleklubb byr på en fantastisk, flott juleutsitlling. Her er noen av bildene du kan både se og kjøpe!

Denne utstillingen er forresten litt spesiell!

– Siden det er julegavetid, har vi i Maleklubben valgt å tilby salg fra vegg.Det vil si at hvis noen ønsker å få med et bilde med en gang, kan de bare henvende seg til Maleklubbens vakt i galleriet, så går det i orden, sier hun.

Les også: Bli fadder til jul!

– I likhet med de siste årene har vi også denne gangen et gratislotteri.
Gunn Kjensli har gitt oss en nydelig akvarell ferdig med ramme og passepartout. Bare å henge rett opp på veggen altså, sier hun.

De stiller ut

Det er mange bra navn på årets utsitlling. De som stiller ut er:Eva Huus, Bjørn Skog, Tone Larsen, Liv Hofplass, Bodil Diesen, Sissel Egden, Hilde Tørnby, Vidar Fevang, Knut Jantzen, Midia Hamedi, Sissel Lerstad, Grethe Nordlie, Anders Bodahl, Rolf Erik Lømo, , Joan Anne Bates, Kirsten Nylander, Anne Berit Risdal, Else-Marie Almeli, Åse Marwell Wulff og Bjørg Tøndel Hagan.

Det er gratis å komme inn, og utstillingen følger bibliotekets ordinære åpningstider.

 
Powered by Labrador CMS