BESTÅR: Vita på Kolbotn torg er ikke rammet av nedleggelsene i Vita-kjeden.

58 Vita-butikker legges ned

Etter at eierne av Vita-kjeden gikk konkurs, har det vært usikkerhet rundt Vita på Kolbotn torg. 58 butikker legges ned, men butikken på Kolbotn torg er ikke en av dem.

Publisert

Etter at kosmetikkkjeden Vita og Loco ble begjært konkurs, har det vært usikkerhet rundt butikken på Kolbotn torg. De nye eierne Jotunfjell Partners, legger ned kjeden Loco, men satser videre på Vita-konseptet. 58 Vita-butikker skal likevel legges ned, melder E24, og det kan bli flere etter hvert. 

Oana Dragomir franchistetaker på Kolbotn torg har hatt en usikker tid, men nå er det klart at Vita på kolbotn torg ikke rammes i denne omgang.  

BEHOLDER VITA: Kundene får fortsatt beholde Vita på Kolbotn torg.

– Vi fortsetter, og skal ikke legge ned. Jeg er veldig lettet, det har vært veldig mye usikkerhet. Vi er lettet alle sammen, sier Dragomir. 

I perioden fra de fikk meldingen om konkurs, til  de nå har fått gladmeldingen om at de består, har Dragomir og hennes ansatta fått mye støtte fra lokalmiljøet. 

– Kundene har vært veldig støttende og forståelsefulle. Vi har mange faste kunder, go det har vært veldig hyggelige og håpet at vi skulle bli værende. Det er vi glad for, sier Dragomir. 

Om det kan komme flere kutt i butikker, som eventuelt kan ramme Vita på Kolbotn torg, har ikke Dragomir tenkt så mye på.  

Nå er det bare vanlig drift. Vi tar det som det kommer. Vi kan ikke gå rundt tog tenke at kanskje vi blir lagt ned, alt kan skje, men vi står på og er på jobb som vanlig.

Oana Dragomir, franchisetaker Vita Kolbotn torg, går en suikker fremtid i møte, da eieren av kosmetikkkjedene Vita og Loco har begjæørt konkurs.
Powered by Labrador CMS