SPENTE: Marianne Thoresen-Larsen fra Kolbotn Torg, Anne Solhaug fra Frivilligsentralen og Solveig Mæland fra BUA Nordre Follo gleder seg til lørdag.

Klare for Kolbotnlekene

Ingenting å gjøre på lørdag? Da bør du snøre skøytene og ta turen til Kolbotnvannet.

Publisert Sist oppdatert

SKlokken 12 førstkommende lørdag er det nemlig klart for selveste Kolbotnlekene på Kolbotnvannet, og både store og små kan glede seg til tre timer fylt med moro på isen.

– Dette blir et morsomt arrangement for store og små med god stemning i flotte omgivelser! Du kan vise dine skøyteferdigheter, ta på deg ditt morsomste kostyme, lære nye ting og kanskje vinne noen fine premier, sier Marianne Thoresen-Larsen, senterleder ved Kolbotn Torg.

Lokalt samarbeid

Hun er en av flere som står for arrangementet. Med seg på laget har hun blant annet Frivilligsentralen i Oppegård, Follo Kunstløpklubb, Kolbotn Rotaryklubb, BUA Nordre Follo, valgfaget innsats for andre på Flåtestad og flere frivillige enkeltpersoner.

Anne Solhaug på Frivilligsentralen er glad for samarbeidet.

– Dette er en fin start på Frivillighetens år, sier hun.

Det hele åpnes av kommunens varaordfører med en høytidelig seremoni, som kanskje kan likne på en mini-variant av OL-åpningen.

– Varaordfører Hans Martin Enger tenner Kolbotnlekene-ilden kl.12. Deretter går det slag i slag, sier Anne Solhaug.

Skøytemoro

Det vil være flere morsomme konkurranser for alle, med blant annet Storebukta rundt for voksne og Lillebukta rundt for barna, og innsatsen belønnes selvfølgelig med en premieutdeling. Det blir også skøytelek og skøytekonkurranser på isen med hockeyspillere. Om du føler deg som Bambi på isen, kan du heller kose deg med ansiktsmaling, kostyme-battle, Follo Kunstløpsklubbs opptreden og ikke minst en berømthet eller to.

– Selveste Helene Olafsen og Ludvig Daae stiller for autografer og selfies, sier Marianne Thoresen-Larsen.

KLARE: Denne fornøyde trioen gleder seg til å se mange glade innbyggere på lørdag.

For alle

Arrangementet er for alle, og det kreves ingen påmelding. BUA sliper skøyter og låner også ut utstyr, og Kolbotn Rotaryklubb selger kaffe, saft og noe å bite i. Det ligger med andre ord an til å bli en fin dag på Kolbotnvannet.

– Vi planlegger for en skikkelig hyggelig familiedag på isen med leker, konkurranser og god stemning for store og små, avslutter Marianne Thoresen-Larsen.

Powered by Labrador CMS