HAR EN VIKTIG BESKJED: Landstormen og Bjørn Kløvstad spår en drømmehelg for skøytefolket, men først må vi være litt tålmodige.
HAR EN VIKTIG BESKJED: Landstormen og Bjørn Kløvstad spår en drømmehelg for skøytefolket, men først må vi være litt tålmodige.

Spår drømmeforhold på Kolbotnvannet

Klikk her for viktig melding fra skøyte-entusiatene i Landstormen.

Publisert Sist oppdatert

Bjørn Kløvstad er en driftig herremann. Ikke bare er han Høyre-politiker og suksessrik håndballtrener, han er også en ivrig skøyte-ildsjel. Han og foreningen Landstormen har ansvaret for å lage gode skøyteforhold i vår del av kommunen og nå har han noen viktige beskjeder til skøytefolket:

«I dag har en gjeng fra Landstormen vært ute på isen for å sjekke forholdene. Vår vurdering er følgende: Istykkelsen er god. Vi målte mellom 15 og 20 cm is. Stedvis er isen tynnere. Dette har sammenheng med nedbør og mildvær. Det har vært en del overvann som nå er iferd med å sette seg. De kommende nettene er det varslet bra med kuldegrader så vi håper dette er nok til at alle restene av overvann fryser.

Vi henstiller derfor til å ikke benytte den anlagte banen før alt overvann har frosset. Respekteres dette kan kommende helg bli helt magisk. Særlig lørdag peker seg ut som en strålende dag. Husk at det å være på naturisbaner er forbundet med risiko. Vis respekt, ta hensyn til forholdene. Vi krysser fingrene for en fantastisk helg på vannene våre.»

Sagt med våre ord: Hold fingrene av fatet til lørdag, så blir det drømmeforhold på isen i helga. God tur og husk at sikkerhet alltid må komme først!

Powered by Labrador CMS