ER DET DEG? Dirigent Bjørn Morten Kjærnes håper å få mange henvendelser fra unge talenter, som vil spille med Oppegård Janitsjar.

– Vil du opptre med oss?

Oppegård Janitsjar skal ha ny konsert med unge talenter. – Dette er en unik mulighet til å bli akkompagnert av et stort korps, sier dirigent Bjørn Morten Kjærnes.

Publisert

Oppegård Janitsjar er et av de sterkeste kulturkortene i kommunen vår. Nyttårskonserten er en kjær tradisjon for et stort publikum. Korpset er også opptatt av å løfte frem nye stemmer og talenter. Annethvert år arrangerer de derfor konserten «Unge talenter».

For to år siden var åtte unge solister med på konserten. To år før det var det 12 unge talenter som opptrådte sammen med Oppegård Janitsjar.

– Vi går bredt ut, og ønsker alle mulige talenter, vokalister og instrumentalister, med oss på denne konserten. Det kan også være en solo innenfor jazzballett som blir trukket ut til å være med, sier Bjørn Morten Kjærnes.

– I denne konserten skal det være plass til alle kunstuttrykk som kan relatere seg til korpset.

Bjørn Morten Kjærnes, dirigent

Kvalitet og bredde

Dirigenten sier talentene vil bli valgt ut på bakgrunn av kvalitet.

– Samtidig vil vi også sette sammen en fin konsert for publikum. Det betyr at om det er 14 dyktige pianister som melder seg, så kan vi ikke ta med alle sammen.

– I denne konserten skal det være plass til alle kunstuttrykk som kan relatere seg til korpset.

Før påske

Dirigenten forteller om flere eksempler på at tidligere unge talenter, som har kommet tilbake og opptrådt sammen med korpset på nyttårskonserten.

SØKER TALENTER: Dirigent Bjørn Morten Kjærnes, leder Marianne Grini og koordinator Magne Braaten i Oppegård Janitsjar håper på mange henvendelser fra unge talenter de neste ukene.

Bjørn Morten Kjærnes håper talenter tar kontakt med korpset så raskt som mulig.

– Send oss en e-post eller kontakt meg direkte. Vi ønsker å få dette på plass allerede før påske, så vi håper på e-poster og telefoner fra mange talenter de kommende ukene, sier Bjørn Morten Kjærnes.

Slik søker du: 

Konserten med unge talenter skal være i oktober i Kolben..

Vil du opptre sammen med Oppegård Janitsjar?

Send en e-post til oppegardjanitsjar@gmail.com

Du kan ta kontakt med korpset via siden deres på Facebook

Du kan også kontakte dirigent Bjørn Morten Kjærnes direkte på telefon: 90919626.

 
Powered by Labrador CMS