TAR PAUSE: Papirutgaven fra torsdag 19. mars blir den foreløpig siste av Oppegård Avis.
TAR PAUSE: Papirutgaven fra torsdag 19. mars blir den foreløpig siste av Oppegård Avis.

Oppegård Avis bare på nett

Oppegård Avis tar en pause som papiravis på grunn av koronatrusselen. Underveis vil vi gjøre det vi kan for å holde leserne oppdatert på Oavis.no.

Publisert

 

Koronaviruset har snudd opp ned på livene våre. Mange er permitterte fra jobbene sine. Økonomi og arbeidsliv rammes knallhardt. Nå merker vi det også. Torsdag denne uken sendte vår ledelse ut permitteringsvarsler.

Det har aldri vært flere lesere av Oppegård Avis på nett og papir. Informasjonsbehovet er stort rundt det som skjer i lokalsamfunnet.  Da er det selvsagt synd at vi må gå til permitteringer.

Ordrer uteblir

Likevel har jeg forståelse for valget. Vår avis har annonser som eneste inntektskilde. De siste dagene har de aller fleste av våre annonsører også fått sine liv snudd på hodet. Ordrene inn til oss uteblir. Det må vi ta konsekvensene av. 

SKAL TILBAKE: Sigbjørn Vedeld er redaktør i Oppegård Avis.
SKAL TILBAKE: Sigbjørn Vedeld er redaktør i Oppegård Avis.

For de mange som leser oss vil den største forskjellen bli at Oppegård Avis ikke vil komme ut på papir inntil videre.

Noen av oss skal likevel gjøre vårt ytterste for å gi deg nyheter videre her på oavis.no. Har du tips til saker? Ta kontakt med oss på tips@oavis.no eller på vår tipstelefon 415 08 000. 

Ukens høydepunkt

Vi vet at for mange er det et av ukens høydepunkt når lokalavisen leveres i postkassen. I de nærmeste ukene kommer den dessverre ikke.

Med hånden på hjertet: Oppegård Avis skal komme tilbake når dette er over. 

Vi må bare komme gjennom en vanskelig tid først. Det skal vi klare. Akkurat nå står vi, som så veldig mange andre, midt opp i tøffe tak. Jeg er likevel sikker på at vi skal komme styrket gjennom dette. Som enkeltmennesker, lokalsamfunn - og lokalavis. 

Alt godt, kjære leser! Husk håndvasken! 

Powered by Labrador CMS