Krafttak mot kreft 2019

ENGASJERTE UNGDOMMER: Foran fra venstre til høyre: Christine Hole Svenningsen (18), Celine Bromark (19), Lisa Dybsjord (18), Emilie Hauglum (18) og Oline Kihlman (19). Bak fra venstre til høyre: Julie Abelsted (18) og Anna Sofie Dietrichson (18).

Sikret tredjeplass i Follo

Seks videregående skoler i Follo har samlet inn nesten en halv million kroner til kreftsaken. Elevene fra Roald Amundsen videregående skole har fått til imponerede resultat også i år.

Publisert

Årets Krafttak mot kreft er nå over. Forrige uke gikk elevene fra seks videregående skoler i Follo (Roald Amundsen vgs, Ski vgs, Frogn vgs, Nesodden vgs, Ås vgs og Vestby vgs) med bøsser for kreftsaken.

I dag har Kreftforeningen offentliggjort resultatene etter innsamlingsaksjonen.

Les også: Oppegård-russen samlet inn over 100.000 kroner til kreftsaken

Samlet inn nesten en halv million kroner

– Årets russ har samlet inn hele 475.149 kroner! Det er utrolig hyggelig å se hvor helhjertet russen i Follo har engasjert seg i aksjonen, og hvor motiverte de har vært i saken, sier rådgiver i Kreftforeningen, Ruth Ida Andreassen.

Hun sier at Roald Amundsen videregående skole har sikret tredjeplassen i Follo, og det har vært en hårfin forskjell mellom Nesodden og Oppegård.

På topp tre i Follo finner vi følgende skoler:

1. plass: Frogn vgs med 108. 641 kroner

2. plass: Nesodden vgs med 102.752 kroner.

3. plass: Roald Amundsen vgs med 102.340 kroner.

– I år har også Roald Amundsen og Frogn skiftet plass, og Frogn har klatret oppover og topper listen i år, sier Andreassen. 

Hun minner på om at innsamlingen på Vipps og den digitale innsamlingen fortsetter.

Takker for innsatsen

– Vi vil rette en stor takk til alle russ som har gitt av sin tid, og vist et stort engasjement for saken. Vi er svært takknemlige og ydmyke for den innsatsen og engasjementet alle har vist både før og under aksjonen. Uten russen hadde ikke dette vært mulig, sier distriktssjef i Kreftforeningen, David Hemmingsen.

Han sier det er et imponerende resultat russen har fått til. I tillegg vil Hemmingsen rette en ekstra stor takk til alle som har gitt til årets aksjon.

Les også: – Støtt kreftsaken!

 

Powered by Labrador CMS