UNDER OPPUSSING: Anette Embretsen på Kullebunden Spiseri pusser opp. Nå skal restauranten shines!

Kullebunden Spiseri pusser opp

Anette Embretsen har tatt malekosten fatt. Nå skjer det mye inne i restauranten på Kolbotn.

Publisert

Det er nå fire år siden Anette Embretsen åpnet sitt nye spisested i de gamle lokalene til Terrassen på Kolbotn. Siden har det blitt servert fat på fat med øl og tallerken på tallerken med deilig mat av alle mulige sorter.

Det har vært knallhardt arbeide, men verdt det, skal vi tro den blide innehaveren.

– Det går bra hos oss og vi driver i pluss. Tilbakemeldingene er gode. Vi har mange stamkunder, og variasjonen i kundene er stor. Her spiser alt fra barn til de eldre, og fok ser ut til å trives her. Det gjør det ekstra morsomt å holde på, sier Embretsen.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Pusser opp

UNDER OPPUSSING: Anette Embretsen på Kullebunden Spiseri pusser opp. Nå skal restauranten shines!

For tiden holder spisestedet stengt. Årsaken er at Embretsen er i gang med stor-oppusisng. Her skal det bli nytt fra gulv til tak.

Les også: Inviterer naboene til infomøte om storhotellet

– Akkurat nå driver vi og bytter ut gulvet, og det skal både males og tapetseres på veggene. Malingen blir i duse grå- og sort-toner med en maling som gjør at det vil se mer om som en «råmur». Det skal bli belysning som gjør det til et enda mer intimt og hyggelig sted, sier Embretsen.

NB! Saken fortsetter under bildet!

UNDER OPPUSSING: Anette Embretsen på Kullebunden Spiseri pusser opp. Nå skal restauranten shines!

 

UNDER OPPUSSING: Anette Embretsen på Kullebunden Spiseri pusser opp. Nå skal restauranten shines!

Ny bar

En av de største endringene, blir på selve bardisken.

– Vi skal installere et nytt tankanlegg og en bar som gjør det mer fleksibelt og som gjør logistikken lit enklere. I tillegg gjør den at vi kan doble antall slag med øl på tapp, sier hun.

Les også: Internasjonal anerkjennelse for barne-TV fra Oppegård

Også menyen skal pusses opp. Bestselgerne, som pizzaene, tapas og hamburgere vil bli med videre, men Embretsen jobber også med en spennende og vårlig meny fremover.

FRA ÅPNINGEN: Det er faktisk, tro det eller ei, hele fire år siden Anette Embretsen åpnet dørene for første gang. Her fra åpningeuken.

– Det blir fisk på menyen i vår og sommer, og jeg sitter og tenker på en del lakseretter. I tillegg blir det selvfølgelig fiskesuppe og blåskjell, og jeg har også noen hemmelige retter under planlegging som jeg har tro på, sier hun hemmelighetsfullt.

Tenker fremover

Embretsen får snart konkurranse når en stor kjede skal åpne restaurant inne på senteret. Hun er ikke bekymret for konkurransen.

– Jeg har langsiktige tanker for dette stedet, og vi skal jobbe på for å blir enda bedre på det vi er gode på og som folk liker. Vi har fått en posisjon i lokalmarkedet, og vi kjenner kundene våre. Jeg er ganske sikker på at med den nye oppussingen, så vil enda flere folk synes at det er trivelig å komme hit, sier hun.

Les også: Storeslem for Oppegård Røde Kors i pantelotteriet

Åpningen av det nyoppussede stedet blir altså tirsdag i neste uke. Det er også planlagt en fireårs-fest.

– Vi gleder oss til å ønske folk velkommen i nye lokaler. Dette tror jeg kommer til å løfte stedet ytterligere, avslutter hun, og forteller til slutt om en brummende nyskapning.

PS! Kullebunden Spiseri har flere nyheter på gang! Les papirutgaven av Oppegård Avis fra torsdag den 15. februar, så får du se mer!

Powered by Labrador CMS