INGEN TOG: Kolbotn og de andre lokalstasjonene er togfrie inntil videre. Bussen, som du ser i bakgrunnen, går imidlertid som normalt.

Ut på tur i helgen? Sjekk at toget ditt faktisk går.

Publisert

Lokfører-streiken fortsetter, NSB melder at de ikke vet hvor lenge streiken vil pågå. Det kan derfor være lurt å finne andre transportalternativer istedenfor å vente på toget.

– Tilbudet vil variere fra dag til dag, det styres av lokførerne som er tatt ut i streik, sier kommunikasjonssjef for NSB, Åge-Christoffer Lundeby.

Andre alternativer

De togene som går kan bli veldig fulle når avgangene er så få, skal du reise til Oslo kan det være lurt å vurdere bussen. 

Klikk her for å sjekke når bussene går

– Vi har hatt litt ekstra pågang. Anbefalingen er å beregne ekstra tid uansett når det er streik. Vi har hatt noen fulle busser og noen frakjøringer, men det har gått bedre enn vi fryktet, sier pressekontakt i Ruter, Øystein Dahl Johansen.

TA BUSSEN: Bruk bussen mens streiken pågår.

Skal du andre veien, kan du ta rute 513 fra Greverud stasjon til Ski stasjon, ellers er det ingen direktebusser fra kommunen, så her må man belage seg på å bytte buss. 

– Den generelle anbefalingen til de reisene er planlegg godt, ha god tid og benytt verktøyene som ruteplanleggeren, sier Dahl Johansen. 

NSB beklager

NSB beklager ulemper streiken måtte medføre for kundene, men understreker at det er en lovlig konflikt, og at informasjonen til kundene oppdateres jevnlig.

– Appen og nettsidene til NSB oppdateres jevnlig slik at det til en hver tid skal være mulig å se hvilke tog som ikke går, sier Lundeby.  

Powered by Labrador CMS