GA ALT: Sarah Bøhn fremførte en av de mest kjente låtene til walisiske Duffy sist fredag.

Sang seg videre i TV-konkurransen

Sarah Bøhn er klar for direktesending på TV 2. – Nå kan hva som helst skje.

Publisert

Tidligere i vinter sjokkerte hun både seere og TV-mentorene da hun sang Eva Cassidy-versjonen av «Wade In The Water». Sarah Bøhn (26) fra Kolbotn og Filippinene gikk videre i The Voice, og valgte Ina Wroldsen som mentor i konkurransen.

Sist fredag var det duket for knockoutrunde i konkurranse, og Sarah sang mot Julie Stokke (22) fra Trondheim. Begge talentene leverte sterkt og fikk mye heder fra mentorene. Mens Julie fra Trøndelag sang Beyonces «Sandcastles», fremførte Sarah sin versjon av «Warwick Avenue», en av de store hitlåtene til Duffy.

GIKK VIDERE: Sarah Bøhn sang mot Julie Stokke fra Trondheim i knockout-runden sist fredag. Til slut var det sangeren fra Kolbotn som gikk videre.

Mentor Yosef Wolde-Mariam roste Sarah med store ord, og mente hun fremførte sangen bedre enn originalartisten.

Det var Ina Wroldsen som måtte ta det vanskelige valget.

– Jeg må velge Sarah, sa hun.

PS! Se klippet fra TV 2 nederst i saken.

– Fantastisk mulighet

26-åringen, som ikke har sett resten av familien på Filippinene på over ett år, kan nå glede seg til å synge på direkten. Livesendingene i årets utgave av The Voice starter 30. april. Det er ikke helt klart ennå når Sarah opptrer første gang.

– Dette er en fantastisk mulighet og jeg gleder meg så mye. Jeg er veldig takknemlig for all den støtten jeg har fått, og jeg ser skikkelig frem til å dele mer med verden, sier Sarah til Oppegård Avis.

– Hvordan blir det å synge på direktesendt TV?

– Jeg ser selvsagt spent, men alt er på en god måte. Nå kan hva som helst skjer, sier Sarah og smiler.

26-åringens store drøm er å være artist på heltid.

– Jeg elsker å formidle, og håper jeg kan fortsette med det på heltid. Min drøm er å gi andre noe som gir mening. Jeg følger hjertet mitt.

Stolt familie

Sarah er datter av Per Christian Bøhn, velkjent ansikt på Kolbotn fra da han kjørte landets første karaoketaxi. Foreldrene og lillebroren til Sarah bor på Filippinene. Oppegård Avis snakket med pappa noen dager etter at Sarah gikk videre første gang.

– Nå har jeg snart sett klippet med Sarah 30 ganger. Jeg visste hun kan synge, men den opptredenen på TV 2 er bare innertier. Helt fantastisk.

– Vi har vanskelig for å sette ord på hvor stolte vi er av datteren vår, sa Per Christian Bøhn tidligere i vinter.

Nå kan han og resten av familien glede seg til datteren opptrer på direkten om noen uker.

Powered by Labrador CMS