DREAM-TEAM: Maria Suarez (19) fra Kolbotn og Andreas Gøbel (20) fra Oslo, tok seieren i Norgescup for kokk-og servitørlærlinger i Stavanger, lørdag 25. februar.

Servitørvinner fra Kolbotn

Lørdag 25. februar ble årets Norgescup for kokk- og servitørlærlinger avholdt i Stavanger. Kolbotn-jenta Maria Suarez (19) gikk helt til topps.

Publisert

Servitørlærlingen Maria Suarez (19) fra Kolbotn har all grunn til å smile etter helgens Norgescup for kokk- og servitørlærlinger. Hele 22 servitørlærlinger fra hele Norge deltok i konkurransen, men Suarez tok innersvingen på de alle sammen, sammen med makkeren sin, Andreas Gøbel (20) fra Oslo. 

Les også: Bent Åge forlater Tårnhuset

– Det er helt sykt. Det har ikke gått opp for meg ennå, men jeg er veldig glad, sier Suarez som er servitørlærling ved den anerkjente Michelin-restauranten, Statholdergaarden.  

PS. Saken fortsetter under bildet!

– Sterk prestasjon

HELT SYKT: Kolbotn-jenta er veldig glad for å ha vunnet, selv om det nok tar litt tid før det synker inn.

Den prestisjefylte konkurransen gikk av stabelen for 30. gang i år, og hadde totalt 64 deltakere. Norgesmesterskapet ble arrangert av Kokkenes Mesterlaug Rogaland for Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL). NHO Reiseliv er samarbeidspartner i konkurransen.

– Å vinne Norgescup er en sterk prestasjon. De varmeste gratulasjoner til vinnerne, sier NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold. 

Les også: Ruller ut grillmat fra Hellas!

Nå er neste stopp Helsinki for Kolbotn-jenta. Her arrangeres Nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger 21. og 22. april. 

Oppegård Avis ønsker lykke til i Helsinki!

Powered by Labrador CMS