Nyetablering

ØNSKER ALLE VELKOMMEN: Tasweer Shah (43) og Tamoor Bokhari (44) inviterer alle til å teste pizza hos Pizzakongen Oppegård.

Ønsker å være pizzakongen av Oppegård

Pizzakongen Oppegård åpnet dørene i Oppegårdsenteret lørdag 8. august.

Publisert

Gatekjøkkenet som i mange år har holdt til i andre etasje i Oppegårdsenteret, har nok en gang skiftet eierne. Navnet har nå også blitt endret til Pizzakongen Oppegård.

      En kort forhistorie:

  • Daglig leder Nacattin Ugur startet gatekjøkkenet Antalya Oppegård Pizza & Grill  i 2014 og drev det i tre år før selskapet endret navn til Milano Restaurant & Pizzeria Bryn AS og flyttet fra Oppegårdsenteret i Sætreskogveien 4 til Jernbaneveien 1 i Oslo i 2018.
  • Regnskapstallene fra Brønnøysundregistrene viser at Antalya Oppegård Pizza & Grill endte med et negativt driftsresultat på minus 69.000 kroner i 2018.
  • I 2018 ble gatekjøkkenet overtatt av daglig leder Syed Ali Zamin M Kazmi, som startet Oppegård Kebab & Pizza AS på stedet. Selskapet gikk med et underskudd på 166.000 kroner.
  • Pizza Kongen Oppegård Bokhari AS ble registrert som enkeltpersonforetak i Brønnøysundregistrene 3. juli. Det er ikke registrert et nettsted for selskapet. Selskapet er registrert i bransjer serveringssteder og driften av gatekjøkken, med administrerende direktør Hasnat Abbas Malik, daglig leder/innehaver Hassan Ali Bokhari og ingen ansatte.

Nå håper vi at lokalbefolkningen besøker oss. Vi har åtte ulike pizzatyper du kan velge mellom, men det er ikke bare pizza du kan kjøpe her. Kebabmenyer, hamburgere, kyllingburgere og biffsnaddere står også på menyen. Til uken blir det også mulig å bestille glutenfri pizza hos oss, sier Tamoor Bokhari (44) fra Oppegård.

Selv spiser han pizza minst to ganger i uke.

Pizza blir man aldri lei av, sier 44-åringen med et smil.

Les også: Boliger på loftet

Åpnet på lørdag

Vi har drevet med oppussing av lokalene siden vi overtok disse onsdag 1. juli. Lørdag 9. august kunne vi endelig åpne dører, sier Bokhari.

Elias Enoksen (14) fra Oppegård var blant de første kundene hos Pizzakongen Oppegård denne uken, men det var kebab og ikke pizza som han kjøpte.

Det er veldig bra med et lokalt tilbud uansett om det er pizza  eller kebab, sier 14-åringen.

HOLDER ÅPENT HELE UKEN: Pizzakongen holder til i Sætreskogveien 4.
KJØPTE KEBAB: Elias Enoksen (14) fra Oppegård.
HOLDER ÅPENT HELE UKEN: Pizzakongen holder til i Sætreskogveien 4.

Bilmekaniker og pizzabaker

Pizza Kongen Oppegård Bokhari AS ble registrert som enkeltpersonforetak, med administrerende direktør Hasnat Abbas Malik, daglig leder/innehaver Hassan Ali Bokhari og ingen ansatte.

ØNSKER ALLE VELKOMMEEN: Tasweer Shah (43) og Tamoor Bokhari (44) inviterer alle til å teste pizza hos Pizzakongen Oppegård.

Det er sønnen min, Hassan Ali Bokhari (20), som skal drive gatekjøkkenet. Han utdanner seg til bilmekaniker og er for tiden lærling i Oslo. Jeg ønsker bare å hjelpe ham ved oppstarten av dette stedet. Selv drev jeg pizzeria i Tønsberg og Oslo i mange år, men det var for 15 år siden at jeg valgte å slutte med det, sier Tamoor Bokhari.

 

STEKES I ÅTTE TIL TI MINUTTER: Ifølge Tamoor Bokhari stekes pizza i åtte til ti minutter.

Ønsker å være best på smaken og kvaliteten

Når det gjelder pizza, varierer prisene hos Pizzakongen Opegård fra 120 til 280 kroner per stykk.

SLIK SER DET UT INNE: Det er dessverre ikke mulig å spise inne hos oss, men maten kan bestilles på forhånd og den leveres hjem til deg ved et ekstra tillegg, sier Tamoor Bokhari (44).

Hva skiller deres pizzeria fra de andre stedene som selger pizza i vår kommune?

Vi ønsker å være best på smaken og kvaliteten på råvarene. Vi har valgt å satse på gode oster fra TINE. Når det gjelder pizzatopping, kan vi tilby ost og skinke, pepperoni, mozzarella og tomat, kylling eller biff. Det er dessverre ikke mulig å spise inne hos oss, men maten kan bestilles på forhånd og den leveres hjem til deg ved et ekstra tillegg, sier 44-åringen fra Oppeggård. 

 

Bokhari sier Pizzakongen Oppegård holder åpent fra klokken 13:00 til 23:00 mandag til torsdag, fra klokken 13:00 til 24:00 fredag til lørdag og fra klokken 14:00 til 22:00 på søndager.

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS