IKKE KLAR FOR MEGAHOTELL: Leder av Oppegård SV, Håkon Gulbrandsen (innfelt), ønsker å forhindre at The Wells hotell skal bli så høyt som det planlegges.

– Nei til monster-hotell

– 21-etasjers monster-hotell? Det ønsker i alle fall ikke Oppegård SV, skriver leder Håkon Gulbrandsen i dette leserinnlegget.

Publisert

21-etasjers monster-hotell? Kampen om hotellplanene til Stein Erik Hagen er ikke over. SV er i mot byggingen av hotellet slik det legges opp til nå.

Vi i Oppegård SV har fremmet forslag i Utvlag for miljø og plan der vi foreslo at hotellet uansett ikke skulle overstige sju etasjer.

Utgangspunktet i kommuneplanen er at bygg ikke skal være høyere enn sju etasjer selv om det kan gjøres unntak. Foreløpig har dette bare fått våre egne stemmer.

Les også: Her kommer bomstasjonene

Jeg har tro på at vi skal få flere av de andre partiene med oss når folk blir
oppmerksom på planene om monsterhotellet.

Saken fortsetter under bildet.

Belastende for nærmiljøet

HØYT HOTELL: Slik er illustrasjonene av The Well Resort på Sofiemyr.

Hotellet slik det framstår vil være skjemmende og et fremmedelement i nærmiljøet. Økningen av trafikk til og fra stedet vil kunne utgjøre en stor belastning for nærmiljøet.

Les også: Får nye roller i Nordre Follo

The Well gjør mye godt for mange, og har viktige arbeidsplasser, men det betyr ikke at vi skal finne oss i hva som helst. Flere og flere sier nei til monster-hotellet og vil ha et lavere bygg. Saken er ikke endelig avgjort.

Les også: Slik blir det nye hotellet vårt 

The Well har ikke fått byggetillatelse ennå, og SV vil ta opp saken på nytt og foreslo maks sju etasjer.

Vi godtar ikke trafikkork, eksos, og et kjempe-bygg som vil skjære gjennom landskapet.

Powered by Labrador CMS