250 ANSATTE: Spa-resorten The Well på Sofiemyr har cirka 250 ansatte.

Ansatt siktet for voldtekt 

En ansatt på The Well skal være siktet for voldtekt mot en besøkende og for seksuelt overgrep mot en annen. 

Publisert Sist oppdatert

– Her fikk vi inn to henvendelser fra to fornærmede om hendelser som skal ha skjedd på samme dag, og som skal ha blitt begått av den samme ansatte, sier politiadvokat Christer Havig-Lundén til regionavisen ØB. (Bak betalingsmur)

Pågrepet i egen bolig

Ifølge avisen skal den ansatte ha blitt pågrepet i egen bolig klokken 04 natt til mandag. Hendelsene skal ha skjedd søndag. 

Oppegård Avis har snakket med den siktedes forsvarsadvokat, Hans Thomas Revhaug som bekrefter siktelsen. 

– Det stemmer at min klient er siktet for voldtekt og at vedkommende jobber der. Jeg har bistått klienten i avhør. Klienten kjenner seg ikke igjen i historien og erkjenner ikke straffskyld, sier Revhaug til Oppegård Avis. 

Varetektsfengsling avgjøres i ettermiddag 

Politiet etterforsker nå saken ved å gjennomføre avhør og ved å ransake bopel før det tas stilling til om den siktede skal fremstilles for varetektsfengsling. 

– Vi skal gjennomføre minst ett avhør i dag. Vi har også ransaket på bopel, der vi blant annet har tatt beslag i telefoner som vil bli videre undersøkt. På bakgrunn av disse etterforskningsskrittene vil det bli tatt stilling til hvorvidt siktede skal løslates eller fremstilles for varetektsfengsling i ettermiddag, sier Havig-Lundén til ØB.

– Er ikke lenger tilknyttet vår virksomhet

Administrerende direktør ved The Well, Kim Nyheim Ragnarsson forteller til Østlandets Blad at den siktede ikke er tilknyttet The Well under etterforskningen. 

– Vi har også fulgt opp de berørte. Vedkommende som nå er under politietterforskning er ikke lenger tilknyttet vår virksomhet. Ytterligere opplysninger kan vi ikke gi av hensyn til den pågående politietterforskningen», sier Nyheim Ragnarsson.

Powered by Labrador CMS