FRA SKI TIL SKI: Avisen Østlandets Blad er på flyttefot, men de holder seg i Ski.

Regionavisen ØB på flyttefot 

Østlandets Blad annonserer flytting. – Viktig for ØB å være synlig i Ski, sier sjefredaktøren.

Publisert

Det er avisen selv som bringer nyheten om at de nå er på jakt etter mer moderne og synlige lokaler, som er litt mer tilpasset deres størrelse. 

Det er fortsatt Ski sentrum som gjelder for avisen.

  – Det er viktig for ØB å være synlig i Ski og være enda tettere på dem vi er her for – lokalbefolkningen, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Alexander Gjermundshaug i Østlandets Blad, til ØB. 

PAPIRAVIS: Østlandets Blad kommer fortsatt ut i papirformat, men avisen har også nettstedet oblad.no

Byggeplaner iverksetter flytteplaner

Det er store utbyggingsplaner i Holtergrenda 23 hvor Østlandets Blad holder til i dag. Selv om det ikke er noe bråhast med flyttingen annonserer ØB at de tar sikte på å flytte inn i nye lokaler, i Ski, i begynnelsen av 2025. 

– Vi ønsker oss moderne, lyse og åpne lokaler i Ski sentrum, i gangavstand fra Ski stasjon. Vi trenger ca. 300-350 kvadratmeter og ca. 18 kontorplasser i åpent landskap. Vi vil også trenge plass til stillerom, møterom og spiserom/kantine, skriver de i saken.

Ønsker tips fra publikum

Årsaken til saken er at arbeidsgruppen i ØB ønsker tips fra publikum om hvor i Ski de kan flytte? Arbeidsgruppen består av ansvarlig redaktør og daglig leder Alexander Gjermundshaug, nyhetsredaktør Anders Nordheim Dahl og journalistene Rolf-Otto Eriksen og Karin Hanstensen, opplyser avisen. 

Vil du hjelpe til? Send inn ditt tips her. 

Powered by Labrador CMS