INVITERER TIL FEST: Senterdamene håper mange stikker innom under feiringen og lover gode tilbud.
INVITERER TIL FEST: Senterdamene håper mange stikker innom under feiringen og lover gode tilbud.

– Vi er sentrum i Oppegård

Ti glade år har Kolbotn Torg levert varene til Oppegårds befolkning. Torsdag 3. mai til lørdag 5.mai feirer de seg selv tre dager til ende.

Publisert

I ti år har Kolbotn Torg vært et møtepunkt og nærsenter for alle i kommunen. Nå skal de lage fest for seg selv og kundene. Senterleder Marianne Thoresen-Larsen og markedskoordinator Kristine Eknes Blom er stolte over hva som foregår på det lokale kjøpesenteret.

Naturlig samlingsplass

– Kolbotn Torg har jo fått et fotfeste i løpet av de årene som har gått, og vi ser at vi har en rekke lojale kunder, som setter pris på nærsenteret sitt. Vi har blitt en naturlig samlingsplass i sentrum, sier Thoresen-Larsen.

Les også: Kolbotn Torg evakuert

Jubilanten i sentrum er egentlig ikke ti år helt enda. Kolbotn Torg åpnet dørene sine for første gang i august 2008.

HURRA FOR JUBILANTEN: ­Senterleder Marianne Thoresen- Larsen (f.v) og markedskoordinator Kristine Eknes Blom, er jublende glade for å feire Kolbotn Torg sine ti år.
HURRA FOR JUBILANTEN: ­Senterleder Marianne Thoresen- Larsen (f.v) og markedskoordinator Kristine Eknes Blom, er jublende glade for å feire Kolbotn Torg sine ti år.

– Vi feirer jo egentlig i ti år i august, men mai er en festmåned, så da har vi lagt feiringen til da, smiler Eknes Blom, og legger til:

– Og det blir jo et ganske stort program, det skal feires med brask og bram, tre dager til ende.

Tilbud og tivolislegger

Nå vil de gi noe tilbake til trofaste kunder med fest og moro i tre dager.

– Vi samarbeider med lokale rundt oss, som Kolben kino, kulturskolen, Kolbotn-Garden og Vassbonn fritidsklubb. I tillegg til bondens marked som er på lørdag 5. mai, sier Eknes Blom.

Feiringen starter torsdag 3.mai med muffins og kaffe til alle kunder som tar turen innom, og i tillegg holder senteret langåpent til klokken 23.00 samme dag.

– Også blir det masse gode tilbud, konkurranser og aktiviteter, forteller de to damene entusiastisk.

I tillegg kan de friste med blant annet tivolislegger på torget, fotballaser-stasjon, utdeling av sukkerspinn, is og drikke og giga boksehansker.

«En følelse av by»

Da Kolbotn Torg åpnet for ti år siden, under slagordet «en følelse av by», var det en annen sammensetning av butikker. Den siste tiden har flere store endringer kommet på plass, med blant annet Espresso House og O’Learys på trappene.

Les også: Rampete sommerskole

– Vi er sentrum i Oppegård. Vi fortsetter og utvikle møteplassen Kolbotn Torg, og spisser butikkmiksen vår, for å alltid ha det beste å tilby til innbyggerne, sier Thoresen-Larsen.

Folkefest

Og nå gleder de to damene seg aller mest til å invitere kunder til en kjempefest, og håper værgudene er med dem, særlig under bondens marked.

– Vi har bestilt knallvær og godt oppmøte. Det er bare å glede seg til jubileumsfest. Med dette tiårsjubileet ønsker vi å gi noe tilbake, og det gjør vi med en folkefest på torget lørdag 5. mai, avlsutter Thoresen-Larsen.

Powered by Labrador CMS