GLEDER SEG: Per Erik Nyrud i Kolbotn Sykkel Klubb(t.v.) og Reidar Nesje i Rotary håper på mange deltagere under årets 100-års Rittet på Kolbotn. I fjor syklet 200 deltagere det flotte løpet. I år blir løpsdagen enda bedre.

Klart for sykkelfest

Lørdag den 20. august blir det sykkelfest for hele familien på Kolbotn.

Publisert

Finn frem sykkelen og sett av lørdag den 20. august. Da er 100-års Rittet tilbake!

Lørdag den 20. august er det igjen klart for familie-sykkelfest på Kolbotn, med action, lek og moro for alle i alle aldere på alle typer tohjulinger.

– Vi gleder oss skikkelig til løpsdagen, og satser på godt vær og god stemning. Dette blir en festdag for alle som liker å sykle, sier Reidar Nesje i Rotary og Svein Erik Torp i KSK.

Variert

Årets løyper er «staket ut», og her blir det både utfordringer for dem som ønsker det, og trim og moro for dem som heller vil ta det litt roligere. Alt i alt noe for enhver smak, form og alder.

– Det er to løyper på henholdsvis. 25 og 10 kilometer for landeveis-sykler, der den lengste løypen også er KSKs åpne klubbmesterskap. Det er et kort barneritt for de aller minste rundt Kolben og det er to familieløyper på henholdsvis ni og 14 km, der den korteste er uten tid og den lengste er med tid-tagning. Off-road-løypen går på hhv. Sykkelstier og stier i idylliske omgivelser som mange kanskje ikke er klar over. Det er altså noe for både familier, store og små barn, hobbysyklister samt aktive utøvere, sier Torp.

GLEDER SEG: Svein Erik Torp i Kolbotn Sykkel Klubb (t.v.) og Reidar Nesje i Rotary håper på mange deltagere under årets 100-års Rittet på Kolbotn. I fjor syklet 200 deltagere det flotte løpet. I år blir løpsdagen enda bedre.

Meld deg på

I familieløpet kan du delta med alle typer sykler.

– Vi tillater alt på to hjul, enten det er el-sykkel, offroad, racer, mountainbike, sykkel med barnevogn eller handlekurv. Vi oppfordrer også til å ta en kikk på luft, kjede, bremser og annet før løpet, uansett fremkomstmiddel, sier de to.

Rittet er også et lavterskeltilbud som ikke er dyrt.

– Det koster fra 200 kroner å være med på konkurranserittene, mens man betaler 150 kroner per person på familieløpet. I tillegg har vi gjort det slik at dersom du kommer med hele familien, betaler du bare 300 kroner for alle. Overskuddet fra arrangmentet deles dessuten likt mellom arrangørene, som igjen går til drifting av aktiviteter og ulike veldedige tiltak lokalt og internasjonalt, sier Nesje.

Påmeldingen er allerede i gang på 100arsrittet.no/

Her kan du se en bildespesial fra fjorårets arrangement. I år blir det garantert enda råere!

Powered by Labrador CMS