FOLKEFEST: 17. mai er en dag med mye kos og glede.

Ny 17. mai-fest for abonnenter

I år, som i fjor, arrangerer Oppegård Avis en eksklusiv 17. mai-fest.

Publisert

Hver eneste dag har du som er Oavis-abonnent en hel rekke fordeler, kontra de som ikke er det.

Så også på 17. mai.

På den nasjonale festdagen har Oppegård Avis tradisjon for å samle venne, kjente og støttespillere til en hyggelig formiddag i 3. etasje i Kolben. Der leskes det struper, sultne mager mettes, søtsuget stilnes og is av alle slag fortæres.

Siden vi nå er en fullskala abonnementsavis, synes vi det er uendelig stas å kunne invitere deg som er abonnent til vårt arrangement.

ET TOG SOM GÅR: Dette toget passer Kolbotn stasjon til planlagt tid hvert eneste år.

Hvor og når?

Sal 2 i 3. etasje er åpent når barnetoget ankommer Kolbotn sentrum og kan gi et deilig lite avbrekk fra folkehavet på Jan Baalsruds plass.

Vil du ha fri tilgang på en is-disk fra himmelen og bygdas mest sprekkeferdige pølser - må du oppfylle minst ett av to krav:

– Du er abonnent

– Du er annonsør

Når det gjelder punkt én så holder det at du eller noen i samme husstand har abonnement, men det kan altså hende du blir spurt om å vise oss at du har gyldig abonnement. Når det gjelder punkt to er selvsagt også nærmeste familie selvsagt invitert. 

Av erfaring så kan det i perioder bli fullt i lokalet, og vi kan dessverre ikke garantere plass, eller holde av noe plass til noen.

Sperringer

Hvordan kommer du inn?

Kolben er åpen på 17. mai, men området foran Kolben er sperret av til korps og lignende. Vi anbefaler at du passerer sperringene på en av sidene, for å forstyrre korpsutøverne minst mulig.

Sees vi?

AVSPERRET: På sidene av disse sperringene er det mulig å komme seg inn i Kolben og opp til 3. etasje.
UTSIKT: I så fall kan du oppleve Kolbotn sentrum fra dette perspektivet, som Hanne Opdan har gjort de foregående fire årene, og som Cecilie Dahl-Jørgensen Pind skal gjøre i år.
Powered by Labrador CMS