BRÅK OM KVELDEN FRA THE WELL: Beboere i Sofiemyr-området har hørt både en stemme og en alarm de siste kveldene på Sofiemyr. Lydene kommer fra The Well .

Tips-storm om «alarm og skummel stemme om natten på Sofiemyr»

Er du en av de som har hørt en alarm og en skummel stemme om natten på Sofiemyr? Nå har vi funnet ut av mysteriet som har skremt folk på Sofiemyr..

Publisert Sist oppdatert

De siste nettene har beboere i Sofiemyr-området hatt en slags ufrivillig konsertopplevelse utenom det vanlige. På kvelden har det nemlig gått av en alarm, og i selskap med den, har det som av flere har blitt omtalt som en skummel stemme også stemt i. Flere har uttrykt redsel omkring stemmen.

JOBBER FOR Å FINNE FEILEN: Administrerende direktør ved The Well, André Julseth lover at de skal fikse opp i feilen.

Veldig beklagelig

Admistrende direktør ved The Well, André Julseth, forteller til Oppegård Avis at alarmen er en teknisk feil, og at de jobber med saken.

– En alarm har gått av i forbindelse med en aktivitet innenfor et inngjerdet område. Det er en teknisk feil, og vi jobber med saken og det er beklagelig.

Han påpeker at det ikke er snakk om at det er innbrudd eller at noen er i gården.

– Dette er en alarm som er en teknisk feil og det er ingen grunn til at den skal gå av. Stemmen er en automatisk talervarsling. Den skal heller ikke gå av. Vi jobber med utbedring på dette, forteller Julseth og legger nok en gang til at dette er noe de beklager.

Adnuntius-ad. Hidden in the editor.Format: "oavis.no - desktop - ekstraservice", size: 1000x300.

Bør ikke være noe videre problem

– Vi prioriterer dette veldig høyt. Vi ønsker ikke forstyrrelser for verken gjester eller nabolag. Vi har folk på saken for å løse dette, sier Julseth.

I tillegg til at alarmen og den automatiske talervarslingen, har det også gått av en brannalarm en tidligere natt, og så denne skulle ikke gått av, forklarer Julseth, og lover at de skal finne ut av feilen slik at dette ikke skal være noe problem fremover.

Powered by Labrador CMS