STORKOSER SEG: Det er ingen tvil om at Joakim "JOWST" With Steen er et populært innslag i Kiev. Autografjegerne står i kø!

Bildespesial og video: JOWST i Kiev

Opplevelsene (og fansen) står i kø for Joakim "JOWST" With Steen fra Kolbotn. Se bildene fra sirkuset i Kiev!

I kveld er det klart for semifinale i Melodi Grand Prix, og vår egen Joakim "JOWST" With Steen skal i ilden sammen med vokalist Aleksander Walmann, og ta Europa med storm med låten "Grab The Moment"

Se bildespesial

Turen til Kiev handler ikke bare om konkurransen og å synge.

Les ogsÅ: Torsdag skal JOWST i ilden!

Det er et sinnsykt sirkus rundt artistene, og oavis.no har fått noen fantastiske bilder som beskriver livet til vår lokale musiker-helt av NRK, som du kan se i bildespesialen øverst i saken.

Se video!

Klikk play for å se video!

Det har også blitt anledninger til å fremføre låten live og akustisk underveis. Klikk play ivideoen her for å se JOWST og Walmann fremføre låten akustisk på den norske ambassaden.

Se sendingen

Det er altså klokken 21.00 presis det skjer, og sendingen fra Ukraina overføres selvfølgelig på NRK 1.

Dersom du har lyst til å følge TV-sendingen på nett, kan du gjøre dette ved å klikke her.

I semifinalen deltar Serbia, Østerrike, Makedonia, Malta, Romania, Nederland, Ungarn, Danmark, Irland, San Marino, Kroatia, Sveits, Hviterussland, Bulgaria, Litauen, Estland, Israel og selvfølgelig Norge!

Les ogsÅ: Torsdag skal JOWST i ilden!

Det er alltid spennende å følge med på odds-listene, og på nettstedet Eurovisionworld.com, blir Norge og JOWST tippet inn på en nieldeplass totalt. 

Nå gjelder det bare å sjarmere seelere i 42 land!. Det blir spennende å se om vår lokale ESC-helt går videre, men vi har selvfølgelig trua!

Lykke til i Ukraina, JOWST: Vi er stolte av deg!

Powered by Labrador CMS