Ingierkollen slalåmsenter

INGIERKOLLEN PÅ SITT BESTE: Dropp alle andre planer og reis til Ingierkollen slalåmsenter i dag.

– Siste dag med "champange-føre"!

Mildværet er på vei til Oppegård. Grip muligheten og stikk innom Ingierkollen slalåmsenter i dag. – Det er helt fanstastisk føre i dag, absolutt det beste man kan få! sier Ludvig Daae.

Publisert

– Det er et godt norsk ordtak: "Å kjenne sin besøkelsestid". Det gjelder dere som liker "champagne-føre", det vil si når føre er på sitt beste. Det kan rett og slett ikke bli bedre! Det er simpelthen fantastisk her akkurat nå, men det varer dessverre ikke så lenge, så grip muligheten og stikk innom i dag, sier Ludvig Daae (56), som har drevet Ingierkollen slalåmsenter siden 1984.

Selve anlegget har vært i drift siden 1965. Senteret har to bakker og to heiser, og ifølge Daae, er det stort sett ingen kø.

Fornøyd med årets besøkstall

– I helgene kan du påregne å vente fem til ti minutter, men det er stort sett ingen kø hos oss, sier Daae.

Han sier at sesongen har vært veldig bra hittil.

– Vi har hatt rundt 1000 besøkende i løpet av en helg eller ca. 500 besøkende hver dag, som nærmer seg kapasiteten på anlegget, sier Daae fornøyd.

Mildværet kommer

Regn og plussgrader fjerner snart den fantastiske vinterstemningen som du kan nyte Oppegård akkurat nå. Ifølge yr.no, kommer mildværet inn allerede denne helgen, men kaldluften kan lokalt ligge noe lenger og det kan medføre underkjølt regn. Regnet kommer allerede i kveld, ved 18-tiden.

– Sneen i bakken er det ingen fare med! Her har vi mer enn nok, sier Daae.

Han minner om at senteret har fredagstilbudet: Gratis skiutleie mot kjøp av kveldskort.

Powered by Labrador CMS