KLARE: Liv Mona de Sousa (f.v.), Liv Steen og Bente Chapman er superklare for å vise frem alt det herlige som elevene har lært i år.

– Like spennende hvert år!

Det nærmer seg premiere på årets danseshow fra Liv Steens Ballettskole. Inne i Kolben er sceneprøvene godt i gang!

Publisert

Den 3. desember klokken 13.00 er det klart for premiere. Nok en gang skal Liv Steens Ballettskoles elever fortrylle og trollbinde oss med vakker dans, nydelige kostymer og heftige rytmer.

– Det kribler herlig i kroppen akkurat nå. Sceneprøver, generalprøver, og ikke minst den herlige "lukten av sagflis", sier Bente Chapman, mens hun svinser rundt i salen i Kolben hvor elevene på skolen snart skal slippes løs foran publikum nok en gang.

Sammen med mor Liv Steen og søster Liv Mona de Sousa, jobbes det på spreng med finpussing av dansedetaljer, kostymer, lyd, lys, logistikk og ikke minst å sy sammen nok et magisk show.

– Magefølelsen er god akkurat nå. Det er godt å komme i gang med prøvene. Vi vet at mange elsker å gå på disse forestillingene, og vi har tenkt å gi alt i år også for at dette skal bli en god opplevelse, sier de tre.

PS! Saken fortsetter under bildet. Se også bildekarusell med bilder fra fjorårets show nederst i saken!

 

PRØVER KOSTYMER OG SCENE: Elevene er i full sving med å finpusse detaljene foran årets store forestilling!

Mye jobb

Selv om de har mange års erfaring med å sette opp sine årlige elevforestillinger, er nervene alltid der foran forestilling. Det forstår vi godt!

Elevene og deres instruktører har lagt ned timer på timer, dager på dager og uker på uker med øving foran forestillingen, som er årets høydepunkt, ikke bare for elevene, men også for publikum.

Det beste fra skolen skal vises frem. Det er stor prestisje, og publikum skal få valuta for pengene i år også!

Årets forestilling har en rød tråd.

– Vi følger en person med sansen for det skrevne ord i årets forestilling. Det handler om en person som alltid har vært opptatt av ord, og å lese, og så får hun mulighet til å ha en hverdagslig, enkel og månedlig spalte hvor temaet er fritt for hva hun skriver om. Her blir det mange betraktninger, sier Chapman.

Årets forestillinger spilles klokken 13.00 og 17.00 lørdag den 3. desember og søndag den 4. desember. Billettene kjøper du via kolben.no!

Powered by Labrador CMS