NY UTSTILLING: Kreativiteten utfolder seg i medlemmenes hjem. Er du ute og går en tur og ser det lyse fra et vindu, skapes kanskje ditt favorittbilde nettopp her.

Lørdag åpner juleutstillingen

Etter et stille år gleder 22 medlemmer i Kolbotn Maleklubb seg til igjen å fylle veggene i Biblioteksgalleriet i Kolben kulturhus med bilder.

Publisert

Vanligvis samles mange og maler i et flott atelier klubben er så heldig å få benytte i Kolben. Men dette året har vært annerledes på grunn av korona og smittevernregler. Mye av årets kunst er blitt skapt innenfor husets fire vegger. Begrensninger for sosialt samvær har ikke lagt noen demper på kreativiteten. Med pensler, lerret og tegnesaker for hånden, flyr tiden som en røyk og spennende eventyr oppstår. Disse eventyrene, fanget på lerret og papir, gleder medlemmene seg til å dele med deg på årets førjulsutstilling. Mye er nedstengt i disse dager, men biblioteket og galleriet er åpent, så her kan du få et kjærkomment pusterom og oppleve mange små verdener i ett rom!

En liten gave? Det er snart jul, så denne gangen blir det salg rett fra vegg. Det kan jo hende du finner et bilde du har lyst til å glede en god venn med i julegave i år!

22 glade utstillere

Klubben har rundt 80 medlemmer, og ønsker gjerne flere velkommen. Det blir arrangert flere kurs i løpet av året, og det blir satt av kvelder hvor kjente kunstnere kommer og korrigerer bilder medlemmene har med. Her er det mye å lære, både av egne og andres bilder. Og så er det utstillingene. To store fellesutstillinger og flere separatutstillinger står årlig på programmet.

Deltagere på årets førjulsutstilling er Anders Bodahl, Anne Berit Risdal, Anne-Cathrine Grambo, Belkize Rrotlla, Bjørg Tøndel Hagan, Else-Marie Almeli, Harald Bjørn Skog, Joan Anne Bates, Joanna Hika, June Wold-Dufseth, Kari Aamoth, Lena Pettersen, Liv Hofplass, Marit Langdal, Merete Skogstad, Midia Hamedi, Rolf Erik Lømo, Siri Baust, Sissel Egden, Tone Larsen, Vidar Fevang og Wenche Helstad.

Velkommen inn

Det skal være trygt å komme på utstillingen, så smittevernreglene vil bli fulgt. Det blir derfor ikke en åpning med underholdning og servering, men utstillingen kan sees fra og med lørdag 5. desember klokken 12.00.

Kolbotn Maleklubb er stolt av å presentere resultatet av medlemmenes maleglede! Galleriet finner du i 2. etasje, innenfor bibliotekets barneavdeling. Utstillingen er åpen i bibliotekets betjente åpningstider og står til onsdag 6. januar klokken 16.00.

Powered by Labrador CMS