KONKURSER OG NYETABLERINGER I OPPEGÅRD

FORKORTET NAVNET: Bilpleiefirmaet Sofiemyr bilpleie og Bilvask Ahmed har nå skiftet navnet til Sofiemyr Bilpleie.
FORKORTET NAVNET: Bilpleiefirmaet Sofiemyr bilpleie og Bilvask Ahmed har nå skiftet navnet til Sofiemyr Bilpleie.

– Ikke aktivt ennå

Bilpleiefirmaet Sofiemyr bilpleie og bilvask Ahmed har skiftet organisasjonsform og navn, men fortsetter i de samme lokalene på Sofiemyr.

Publisert Sist oppdatert

Det nye aksjeselskapet Sofiemyr Bilpleie AS ble stiftet 18. mars 2022. Onsdag forrige uke ble det registrert i Foretaksregisteret, med forretningsadressen i Sønsterudveien 32 på Sofiemyr.

Oppegård Avis var kontakt med daglig leder Sarbast Ahmed men han nektet å svare på våre spørsmål. Det eneste han sa til oss var at det nyopprettede selskapet ikke ennå var aktivt. Det er per i dag lite som tyder på det. Både reklameplakatene på veggene til Sofiemyr Senter og de aktuelle lokalene til bilpleiefirmaet samt informasjonsbrosjyrene inne på kundemottaket bærer navnet til det nye firmaet.

NYTT NAVN: Den nye firmalogoen preger informasjonplakatene på Sofiemyr Senter.
NYTT NAVN: Den nye firmalogoen preger informasjonplakatene på Sofiemyr Senter.

– Det nye selskapet er ikke aktivt ennå. Vi venter på en ny bankterminal. Den kommer om to uker, sa Sarbast Ahmed fra Langhus.

Ifølge den offentlige informasjonen fra Proff Forvalt har Sofiemyrveien 32 to aktive firmaer som driver med bilpleie på samme adresse: Sofiemyr bilpleie og bilvask Ahmed ENK og Sofiemyr Bilpleie AS. Begge drives av den samme familien.

TO AKTIVE SELSKAPER: Per i dag er det registrert to aktive selskaper som driver med bilpleie i Sønsterudveien 32.
TO AKTIVE SELSKAPER: Per i dag er det registrert to aktive selskaper som driver med bilpleie i Sønsterudveien 32.

Skal slette enkeltpersonforetaket

Sofiemyr bilpleie og bilvask Ahmed ENK, som ble registrert i mars 2016 under "Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, unntatt motorsykler", er et enkeltpersonforetak med seks ansatte. Innehaver er Nadia Ahmed.

Da Oppegård Avis prøvde å kontakte Nadia Ahmed på telefonnummeret oppgitt i Enhetsregisteret, ble det besvart av mannen hennes, Sarbast Ahmed. Han nektet igjen å svare på spørsmål fra avisen, men bekreftet til slutt at enkeltpersonforetaket Sofiemyr bilpleie og Bilvask Ahmed skulle slettes med en gang det nye selskapet (Sofiemyr Bilpleie AS), som er registrert på ham, skulle få en ny bankterminal.

Sønsterudveien 32 hadde tidligere Metro bilpleie og Bilvask ENK. Enkeltpersonforetaket fra 2014 ble slettet fra Enhetsregisteret drøye to år senere.

I januar 2015 ble det også registrert enkeltpersonforetaket Metro Bilpleie og Bilvask Sherzad Mohammad Ahmad Abdullah, men det ble slettet nøyaktig fire måneder senere.

– Vi har ikke noe med disse to selskapene å gjøre, sier Sarbast Ahmed.

Fem nyetableringer

I løpet av de siste syv dagene har det blitt registrert totalt ti nyetableringer i vår kommune. Halvparten av disse har forretningsadresse i Oppegård:

1. Autoriagruppen AS, aksjeselskap, uoppgitt virksomhet. Forretningsadresse: Tømteveien 10, Kolbotn.

2. Vibeke Næumann, enkeltpersonforetak, uoppgitt virksomhet. Forretningsadresse: Harald Hårfagres vei 22, Sofiemyr.

3. Filmon Girmay Tegay Budservice, enkeltpersonforetak, uoppgitt virksomhet. Innehaver: Filmon Girmay Tegay. Forretningsadresse: Elverhøyveien 4, Oppegård.

4. Langseth Services AS Kolbotn, regnskapstjenester, underavdeling til Langseth Services AS. Forretningsadresse: Ormerudveien 82, Kolbotn.

5. Sofiemyr Bilpleie AS, aksjeselskap, uoppgitt virksomhet. Daglig leder: Sarbast Ahmed. Forretningsadresse: Sønsterudveien 32, Sofiemyr.

Det har ikke blitt registrert noen konkurser i Nordre Follo kommune i løpet av de siste syv dagene.

Powered by Labrador CMS