EN DEL AV PROSJEKTET «MYRVOLL STASJON»: – Her, i byggets første etasje, blir det den største Kiwi-butikken i kommunen. Det blir også plass til et apotek og en blomsterbutikk her. Oppå taket skal det bygges fire etasjer med boliger rettet mot unge, sier Paal Gundersen i Bolig & Eiendomsutvikling.

– Her kan de unge bo

Bolig & Eiendomsutvikling AS skal bygge en barnehage og rundt 110 av de totalt 800 boligene på Myrvoll stasjon.

Publisert

– Her, i byggets første etasje, blir det den største Kiwi-butik- ken i kommunen. Det blir også plass til et apotek og en blomsterbutikk her. Oppå taket skal det bygges fire etasjer med boliger. Det blir rundt 40 små, to- og tre-roms leiligheter på 40 til 65 kvadratmeter per bolig, sier eieren av Bolig & Eiendomsutvikling, Paal Gundersen (50), mens han peker på illustrasjonen av den fremtidige utviklingen av Trelasttomta.

Han sier prisen for boligene skal ligge på rundt 60.000 kroner per kvadratmeter.

Les også: Fra skog til skogby

– Vi har lyst til å bygge boliger for ungdom her, og skal prøve å lage pakker til finansiering og muligheten til å leie bort ett av de rommene.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Kjøpte to tomter

STORE PLANER: Dette er en ny tegning av hvordan det kan bli på "nye" Myrvoll.

Oppegård Avis har nylig skrevet om boligprosjektet «Myrvoll stasjon», som dreier seg om bygging av rundt 800 boliger for over 2000 mennesker på Trelasttomta og Skogsåsen på Myrvoll.

Bolig & Eiendomsutvikling samarbeider med JM Norge om utvikling av to tomter som ligger nærmest krysset i Tverrveien.

SKAL RIVES: Her skal det nye torget bygges. Flistårnet er vurdert som kulturminne, men er ikke funnet bevaringsverdig og skal rives.

Les også: Store boligplaner på Myrvoll

Les også: Se hva de planlegger på Myrvoll

Kiwi-butikken med apoteket, blomsterbutikken og de rundt 40 boligene skal bygges på den ene av de to tomtene.

Flistårnet, som står her i dag, skal rives og området nord for det skal transformeres av JM Norge til et handels- og servicetorg med en kafé, et bakeri, en sushi-takeaway og en frisørsalong.

PS! Saken fortsetter under bildene!

SETT MOT TVERRVEIEN: Her kan du se nybyggene på de to tomtene som Bolig & Eiendomsutvikling har kjøpt.
SETT FRA TORGET: Her kan du se bygget med Kiwi-butikken og boligene som skal bygges på Trelasttomta.

 

DEN HØYESTE BLOKKEN: Illustrasjonen viser den høyeste blokken (syv etasjer) med en lavere naboblokk og Kiwi-butikken til høyre.

Syv etasjer

– Inngangen til Kiwi-butikken skal ligge mot torget. Til høyre for denne tomten skal vi bygge tre andre boligblokker, med 70 leiligheter til sammen. Den ene av dem skal være på syv etasjer og blir den høyeste på Myrvoll stasjon. Her skal vi bygge fire-roms leiligheter på 110 til 120 kvadratmeter, to leiligheter per etasje, og mulig med en restaurant i første etasje, sier Gundersen.

Les også: Se hvordan det blir på Skogsåsen

De to andre boligblokkene skal være på fem etasjer. Det er planlagt en barnehage med seks avdelinger i første etasje, og oppå taket skal det bygges fire etasjer med boliger, en kombinasjon av to-, tre- og fire-roms leiligheter.

SLIK KAN DET SE UT: Her kan du se det nye boligområdet «Myrvoll stasjon» (tidligere kalt for Trelasttomta og Skogsåsen), sett fra fugleperspektiv. De hvite byggene du ser foran viser plasseringen av den nye matvarebutikken med boligene oppå den (til venstre på bildet), en syv etasjers boligblokk (til høyre for torget), en ny barnehage med seks avdelinger og en avlang boligblokk (foran).

– Boligene skal legges ut for salg i august/september. Vi håper på byggestart ved
årsskiftet, sier Gundersen.

 

Powered by Labrador CMS