EXIT-HUSET: Denne boligen ble rikskjendis over natten da tv-serien Exit tok Norge med storm i 2019.

Hockey-Roy sliter med «exiten» på Svartskog

Husperlen på Svartskog, som blant annet eies av hockey-legenden Roy Johansen, er fortsatt til salgs.

Publisert Sist oppdatert

"Villa Bergstuen" på Svartskog, bedre kjent som «Exit-huset» fra den elleville NRK-serien, ble solgt så sent som i august i fjor.

De nye kjøperne, Hanna Kjærnet og tidligere landslagstrener i ishockey Roy Johansen, betalte da 22, 2 millioner kroner for boligen.

I april i år ble plutselig boligen igjen lagt ut for salg. Da med en prisantydning på 24 millioner kroner.

Selgerne har tydeligvis ikke fått inn drømmebudet ennå, for boligen ligger fortsatt på Finn, et par måneder senere.

KAN BLI DIN: Den flotte atrium-boligen på Svartskog ligger fortsatt til salgs, halvannen måned etter at den ble lagt ut.

Nye planer

Da Oppegård Avis var i kontakt med en av meglerne fra Nordvik da bolig-annonsen ble publisert i april forklarte han et mulig salg med at det ikke handlet om trivsel, men at et nært forestående utenlandsopphold gjorde at familien måtte gjøre om på planene sine.

Kort tid etterpå signerte Johansen på en langtidskontrakt som trener for hockeyklubben Manglerud Star. De holder til i Oslo.

Vi var ikke den eneste avisen som fattet interesse for boligsalget og da ØB spurte en av boligmeglerne fra Nordvik om forventningene knyttet til salg svarte megleren dette:

– Jeg opplever interessen for boligen like stor denne gangen som sist, uttalte han

GODT MED LAGRINGSPLASS: Er du glad i god vin, har du gode muligheter for å plassere samlingen din her.

Høy standard

Slik beskrives boligen i prospektet:

En sjønær og frittstående atriumsvilla (2018) i naturskjønne og idylliske omgivelser i Bunnefjorden ved Ingierstrand. Det er vidstrakt utsikt mot syd og vest, helt til Oslo/ Holmenkollen i nord. Her har du sjøen som nærmeste nabo, samt strandrett og båtfeste. Boligen har en gjennomgående høy standard over det hele med delikate farge- og materialvalg. Villaen fremstår som helhetlig og gjennomført, og er særdeles godt planlagt ned til hver minste detalj. Byggeprosessen bærer preg av god planlegging og med et meget godt håndverk. Formålsparagrafen i arbeidet har vært "høy og varig kvalitet, god design, sømløs overgang mellom inne-og-ute, og moderne, skreddersydde løsninger". En eiendom utenom det vanlige i omgivelser der stillheten og fuglekvitter regjerer. Kort vei til Oslo/ Kolbotn.

Powered by Labrador CMS