BESTE: Kolbotns Martin Aak ble beste bryter i jubileumsturneringen og ble hedret med mesterbeltet.

Martin Aak best i Litauen

Bryterne fra Kolbotn var i Litauen i helgen og deltok med ni brytere i turneringen Panevezys Open.

Publisert Sist oppdatert

Turneringen hadde 5-års-jubileum og hadde samlet mer enn 200 brytere fra 9 nasjoner. Ukraina dominerte på mange måter konkurransen og vant sammenlagt-seieren foran Litauen og Latvia.

Jubileumsturneringen ble en tøff konkurranse, men de ni Kolbotn-bryterne gjorde også en god figur. Martin Aak gikk helt til topps i sin vektklasse etter seier mot brytere fra Serbia, Polen og Litauen. Han gikk gjennom hele turneringen uten å avgi poeng, og med poengsummen 27-0 på 3 kamper ble han også kåret til turneringens beste bryter uansett vektklasse.

BRA STEVNE: Bryterne fra Kolbotn fikk bryne seg mot god internasjonal motstand i Litauen.

Viljar Mysen brøyt også en god turnering, men tapte finalen for en svært dyktig bryter fra Ukraina. Sølv ble det også på Albert Risnes Hovind. Han har slitt med en skadet finger, men har jobbet tålmodig og godt på trening og ble belønnet med sølv i sin vektklasse, forteller sportslig leder Preben Aak.

Simen Ekeberg og Mass Kjelland Halle fikk begge bronsemedaljer i sine klasser. Fellesnevneren for de øvrige Kolbotn-bryterne, Adrian Stavseng og brødrene Oliver og Charlie Granlund-Jones var god kjemping og at de fikk viktig internasjonal match-erfaring.

Hovedtrener Eduard Aplevich var svært fornøyd med innsatsen til sine brytere.

– Vi er både stolt og imponert over innsatsen og gleder oss til fortsettelsen. Vi har etablert en god kultur der bryterne jobber bra sammen og respekterer hverandre uansett hvilket nivå de er på. Vi ser lyst på fremtiden, sier sportslig leder Preben Aak.

Powered by Labrador CMS