SISTE TOGET: 23. juni går siste toget for sommeren på Østfoldbanen. Fra og med 24. juni må du belage deg på busstilbud.

Østfoldbanen stengt hele sommeren

Mellom 24. juni og 6. august skal det utføres arbeider på Østfoldbanen, og alle togavganger mellom Oslo S og Oppegård-stasjonene vil være stengt.

I hele sommer vil de delene av Østfoldbanen som inkluderer Oppegård-stasjonene være stengt på grunn av vedlikehold.  I perioden 24. juni til 6. august vil Østfoldbanen i retning Ski, Moss, Mysen og Halden berøres. 

Les også: Rehabiliterer gangbroen ved Myrvoll stasjon

- Vi vet at arbeidene påvirker de som reiser med NSB og vi beklager ulempene dette medfører. – Vi jobber for å løse alternativ transport på en best mulig måte, samtidig som vi gleder oss til resultatene av de omfattende arbeidene som gjøres på jernbanen, sier kommunikasjonsrådgiver i NSB, Gina Scholz.

BEKLAGER ULEMPENE: Kommunikasjonsrådgiver i NSB, Gina Scholz, beklager ulempen det medfører at Østfoldbanen er stengt.

Buss for tog

NSB oppfordrer reisende fra Nordstrand til og med Kolbotn, Linje 2, å bruke Ruters eksisterende busstilbud. Reisende fra Solbråtan til og med Ski, Linje 2, tar T-bane til Brynseng hvor det er satt opp buss for tog videre til stasjonene mellom Solbråtan og Ski. 

Les også: Buss for tog hele helgen

– Bussen som går fra Brynseng stasjon vil gå hvert femte - tiende minutt, mens de som skal nærmere Oslo, slik som Kolbotn stasjon kan benytte seg av det ordinære busstilbudet til Ruter, sier Scholz.

Klikk her for Ruters reiseplanlegger

Scholz informere også om at NSB appen vil bli oppdatert fortløpende.

–Appen skal inneholde masse informasjon, men det er en kompleks jobb å få en app som er helt komplett. Det jobbes på spreng med den, og den vil inneholde mange detaljer, sier Scholz.

TOMME SPOR: Det blir ingen tog å se på Solbråtan de neste seks ukene.

VG-lista

Lørdag 24. juni braker det løs med VG-lista i Oslo. Det er første dagen Østfoldbanen holder stengt, og Scholz presiserer at folk må huske at det ikke blir satt inn ekstra busser, selv om dette kan bli en dag med litt ekstra trykk på kollektivtransporten fra Oppegård til Oslo. 

–  Vi kan ikke sette på ekstra busser, vi har det alternative opplegget vi har, og det er viktig at folk er klar over det hvis de har tenkt seg inn til VG-lista på lørdag, avslutter Scholz. 

Powered by Labrador CMS