HIT, MEN IKKE LENGER: Nicklas Olsen Hoff er medlem av Unge Høyre, og ønsker å få til en buss mellom Oppegård og Ski. Han mener det er på høy tid at bussene går lenger enn bare til Greverud kirke.

– Ja til buss mellom Kolbotn og Ski

Nicklas Olsen Hoff med klar melding til Ruter. – Nå må det på plass en buss i tillegg til toget, mener han.

Publisert

Vi har lenge hatt togforbindelse mellom Kolbotn og Ski. Dette har gjort det lettere for oss å komme oss til og fra Ski og Kolbotn.

Kommunal kommunikasjon og transport er veldig viktig for samholdet mellom de fremtidige Nordre Follo kommunene, Oppegård og Ski.

Les også: – Naturlig at bussene går gjennom hele kommunen

Jeg mener derfor at det er veldig viktig å få satt opp en bussrute mellom Oppegård og Ski. En buss som går igjennom Kolbotn sentrum, forbi Roald Amundsen Videregående, gjennom Greverud, Myrvoll, Vevelstad og Langhus, med endestasjon i Ski sentrum.

Burde kommet for lenge siden

Dette burde blitt innført for lenge siden. Foreløpig er det ikke en bussrute oppe og går, så det er på tide at noen tar tak i dette og foreslår den nye bussruten. Jeg ville i hvert fall dratt mer til Ski og vært mer med annen ungdom fra Ski, hvis det hadde vært en bussrute som hadde gått dit i tillegg til tog.

ENGASJERER SEG: Nicklas Olsen Hoff er medlem av Unge Høyre, og ønsker å få til en buss mellom Oppegård og Ski.

Jeg mener i hvert fall at et slikt tilbud ville hjulpet ungdom med å utvide sitt sosiale nettverk, i tillegg til at det da vil være lettere å opprettholde kontakten med venner fra alle deler av den nye kommunen.

Les også: Ruter: – Hit, men ikke lenger

Det er også viktig med et bedre tilbud på grunn av at bussene som går til og fra tog-stasjonen ofte er for sene eller at de ikke er i rute med togene. Dette ender ofte i mye ekstra ventetid.

Ikke nok med tog

De fleste av oss vil finne på ting med kompiser fra forskjellige steder i kommunen. Da må det være bedre forbindelse til alle stedene. To eller tre tog i timen er ikke nok, vi trenger en buss som kan gå igjennom og stoppe der vi faktisk skal, uten at man skal bruke en time på å komme seg til en kompis.

Powered by Labrador CMS