SLIK KAN DET BLI: Her er en fersk illustrasjon som viser hvordan Centralen vil fremstå når den står ferdig.

Sjekk hvordan det blir på Centralen

Sjekk de nye illustrasjonene for byggeprosjektet som skal transformere den gamle trelasten til boligområde.

Publisert

Prosjektet Centralen skal reise seg der den gamle trelasten på Myrvoll holdt til før. Borte er de røde, gamle bygningene, og mandag denne uken ble første spadetak tatt i boligprosjektet.Nå skal tomten ryddes før det skal sprenges, støpes og føres opp innflyttingsklare leiligheter.

Centralen består av 48 leiligheter totalt, og 27 er solgt  allerede. Nå begynner snart en ny salgsrunde.

Sentralt

Centralen er et boligprosjekt som først og fremst er rettet mot de unge, men vi ser også at eldre og små familier som er opptatt av det urbane livet, også har valgt å kjøpe leilighet i prosjektet . Her blir det et handelstorg med kafè, restaurant og andre småbutikker, i tillegg til en stor Kiwi-butikk i 1.etg. på Centralen.

GLEDER SEG: Attentus-meglerne Kjell Ove Loeshagen og Bent Andrè Norderhaug, salgs- og markedssjef Ulla J. Gundersen i Bolig & Eiendomsutvikling AS og Erlan Andreassen i Solid entreprenør satte spaden i jorden for Centralen på Trelasttomta mandag denne uken.

På taket av Kiwi-butikken blir det mingleområde med solsenger, sandvolleyballbane og også en Tuftepark!

Les også: Nå har byggingen startet på Trelasttomta

– Tanken er at du skal kunne ta med deg kaffekoppen, levere barna i barnehagen som skal bygges her, og så ta toget inn til byen på jobb. Dette blir både sentralt og praktisk. Prismessig er det også gunstigere her enn i mange andre byggeprosjekter. Dette blir et boligprosjekt for dem som ser verdiene av å bo sentralt med toglinjen rett ved seg, samtidig som man har skogen som nærmeste nabo, sier Ulla J. Gundersen i Bolig & Eiendomsutvikling AS, det lokale firmaet som står for utviklingen av Centralen.

Det er Attentus Eiendomsmegling på Kolbotn som skal forestå salget av de resterende leilighetene på Centralen.

Les også: Nå er spaden satt i jorden

Byggearbeidene startet mandag den 12. mars, og hele boligprosjektet er ventet ferdig og innflyttingsllart siste kvartal i 2019.

PS! Les mer i papirutgaven av Oppegård Avis om utbyggingen, torsdag den 15. april. Bla deg rundt i bildekarusellen øverst i saken for å se illustrasjoner

Powered by Labrador CMS