FRA GULLSMED TIL BILUTSTYR: I 36 år det vært gullsmed i disse lokalene. Nå blir det bilrelaterte varer de neste årene.

Fra gull og sølv til bilutstyr

I januar i år stengte Kolbotn Gull og Sølv dørene. Nå er det klart at driveren av bensinstasjonen Circle K overtar lokalene de neste årene.

Publisert Sist oppdatert

Gullsmeden har vært en institusjon i Kolbotn sentrum i en årrekke og det var knyttet spenning til hvem og hva som ville overta de attraktive lokalene, rett ved bensinstasjonen Circle K. Nå er det altså klart at det er Circle K-driveren selv som overtar.

Årvåkne tipsere gjorde oss mandag formiddag oppmerksomme på at det var fersk aktivitet i de gamle gullsmedlokalene, og da vi rykket ut, fikk vi raskt bekreftet at det er driveren av bensinstasjonen som skal ekspandere.

– Her blir det et showroom-lokale med bilrelatert utstyr, som takbokser, dekk, felg og annet utstyr, sier franschise-taker Remi Fladland.

Han understreker at det nye lokalet ikke skal drives av Circle K i seg selv, men at det vil inneholde produkter som er ment å komplettere tilbudet til bensinstasjonen.

NY DRIVER: Franchise-taker Remi Fladland får enda mer å henge fingrene i fremover.

5 nye år

Han har drevet bensinstasjonen med bravur de siste ti årene, og når ser han minst fem år til fremover.

– Vi har fått beskjed om at omreguleringsplanene for dette området er utsatt i minst fem år til, så da kan vi satse skikkelig i minst fem år til. Ikke bare betyr det at det blir masse bra utstyr her i de nye lokalene, men det blir også et sted vi håper bilinteresserte folk kan komme innom, sier han smilende.

CIRCLE K: Dagens bensinstasjon er et viktig stoppested for påfyll av alle slag i Kolbotn sentrum. Nå blir den her i minst fem år til.

Store planer

Det er også store planer for den nåværende butikken. De har spesielt gode nyheter til alle som er glad i is og bilvask.

– Med det nye lokalet frigjør vi også litt plass, og dette skal vi bruke til å bli Kolbotns suverene nummer én når det gjelder is. Gi oss litt tid bare, så blir det muligheter for å kjøpe både kule-is og landets beste milkshake hos oss i Circle K, lover Fladland, som også har én godbit til:

– I september kommer installerer vi en ny og supermoderne bilvaskmaskin, som er markedets Rolls Royce, gliser han offensivt.

Powered by Labrador CMS