Pressemøtet om covid-19-situasjonen i Nordre Follo

PRESSEMØTET: Kommuneoverlege Kerstin Anine Johnsen Myhrvold, ordfører Hanne Opdan, rådmann Jane Short Aurlien og områdeleder for skole i Nordre Follo, Katti Anker Teisberg, har orientert om situasjonen med to smittetilfeller hos to kommuneansatte søndag 9. august.

Vevelstadåsen skole og Vestråt barnehage: 61 barn og 16 voksne satt i karantene

Mandag ettermiddag ble det holdt et pressemøte om situasjonen i Nordre Follo. Se opptaket fra møtet her.

Publisert

Kommuneoverlege Kerstin Anine Johnsen Myhrvold, ordfører Hanne Opdan, rådmann Jane Short Aurlien og områdeleder for skole i Nordre Follo, Katti Anker Teisberg, har orientert om situasjonen med to smittetilfeller hos to kommuneansatte:

En ansatt i Vestråt barnehage i Ski og en ansatt på SFO på første trinn ved Vevelstadåsen skole på Langhus. Begge er bosatt i Indre Østfoldkommune.

Kommunen har valgt å gå ut med så detaljert informasjon av smittevernhensyn. Det ble også informert om konsekvenser, tiltak og videre oppfølging av disse.

– Vi har ikke noe utbrudd i Nordre Follo

Det to smittetilfellene er tilknyttet utbruddet i Indre Østfold. Både rådmann og kommuneoverlegen har flere ganger presisert at vi ikke har hatt noe utbrudd i Nordre Follo kommune, men at hver og en av oss er nødt til å bidra til den nasjonale dugnaden i forhold til smittevern.

Til sammen handler det om 61 barn og 16 voksne som ble satt i karantene: 25 barn, åtte ansatte og to foresatte ved Vestråt barnehage og 36 barn, fem ansatte og en foresatt ved Vevelstadåsen skole på Langhus.

Se opptaket fra hele pressemøtet her:

61 BARN og 16 VOKSNE SATT I KARANTENE: 25 barn, åtte ansatte og to foresatte ved Vestråt barnehage i Ski og 36 barn, fem ansatte og en foresatt ved Vevelstadåsen skole på Langhus. Video: Oppegård Avis

Powered by Labrador CMS