KLAR FOR KOLBOTN: Anja Rasmussen har signert for Kolbotn!
KLAR FOR KOLBOTN: Anja Rasmussen har signert for Kolbotn!

Forsterkning fra nord til Kolbotn

Anja Rasmussen tar turen nordfra for å rocke gressmatten på Sofiemyr fremover!

Publisert

Kolbotn har sikret seg nok en spiller som man har troen på foran årets toppseriesesong. Anja Rasmussen er nemlig klar for Kolbotn etter å ha imponert i Toppserien for Medkila.

Markerte seg

Medkila hadde en tung sesong i Toppserien i fjor, men Rasmussen klarte å markere seg på et lag som stort sett var underlegne de andre lagene.

Trener Knut Slatleim er derfor fornøyd med å få Rasmussen i Kolbotn-troppen.

– Anja er en god spiller som vil forsterke oss. Det var andre klubber som også var interessert i Anja, så jeg er veldig glad for at hun valgte oss, sier Slatleim til kolbotnkvinnefotball.no

Rasmussen selv er fornøyd med å bli Kolbotn-spiller.

Les også: Kolbotn seriestarter borte i år

– Kolbotn er en stor klubb med flotte tradisjoner. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben og det sportslige opplegget, og jeg tror jeg får en god utvikling som fotballspiller i Kolbotn, sier Rasmussen til kolbotnkvinnefotball.no

Nærmer seg sesongstart

Rasmussen har god tid på seg til å bli både nærmere kjent med og spille seg opp med sine nye lagveninner. 

Kolbotns toppserielag seriestarter nemlig borte  i første runde først den 24. mars 2018. Da skal damene våre reise til Bergen by for å møte Sandviken.

Sandvigen endte opp på niendeplass i år, rett over Kolbotn, som endte på tiendeplass. Sandviken innkasserte 18 poeng i årets toppserie, som er tre mer enn Kolbotn.

Powered by Labrador CMS