Freestyle dansere fra Follo Dansestudio klarer for VM-konkurransen i Blackpool.Foto: Torbjørn EriksenThe Worlds 2017FreestyleFollo DansestudioDansVM
Freestyle dansere fra Follo Dansestudio klarer for VM-konkurransen i Blackpool.Foto: Torbjørn EriksenThe Worlds 2017FreestyleFollo DansestudioDansVM

Stålende resultater i VM

Sist helg ble The Worlds, eller VM i freestyle avholdt i Blackpool. Hele 18 Follodansere og en street-danser stilte på startstreken.

Publisert

Det ble en strålende helg hvor mange av danserne fikk flere runder på gulvet, samt hele 10 semifinale og 5 finaleplasser samt en semifinaleplass i street.

- Jeg er stolt av at Follo Dansestudio har dansere i verdenstoppen, sier en meget fornøyd innehaver Tove Morstad i Follo Dansestudio.

Fornøyde dansere

Målet til både Emma Spolen Heiersjø og Jeanine Hesjedal Skjellum var å nå en finale i løpet av helgen, at begge jentene nådde to finaler hver og var på pallen i totalt tre finaler var over all forventning. Det er stort å danse en finale i The Worlds Freestyle Championship, og når begge jentene gjorde det to ganger kunne de reise lykkelige hjem fra Blackpool med flotte pokaler i bagasjen.

 Resultater street:

Ea Nygård Tefre (semifinale)

Resultater slow:

Jeanine Hesjedal Skjellum (5. plass)
Ea Nygård Tefre (7. plass)

Resultater i dobbel:

Tone Tøraasen og Emma Spolen Heiersjø (2. plass)
Marte Herum Kristensen og Iselin Fagervik Salthe (semifinale)

Resultater i singel:

U12 Minnie Fischer Eriksen (semifinale)
U14 Nathalie Sand Larsen (semifinale)
U18 Jeanine Hesjedal Skjellum (2. plass)
U18 Emma Spolen Heiersjø (3. plass)
U18 Tone Tøraasen (semifinale)
U18 Iselin Fagervik Salthe (semifinale)

Powered by Labrador CMS