GLEDE: Det var mye moro og glede blant de minste da de danset for slekt og venner under høstavslutningen til Follo Dansestudio.

Stor danseglede

Nylig holdt Follo Dansestudio avslutningsshow for høstsesongen. Langhushallen var fullsatt og stemningen på topp hos alle de fremmøtte.

Publisert

Det var nok mange småjenter og gutter som våknet opp tidlig søndag morgen med litt ekstra sommerfugler i magen. De skulle ut på et stort dansegulv foran en fullsatt Langhushall med foreldre, bestforeldre og søsken på tribunen. Endelig skulle de få vist frem alt det de har lært og trent på gjennom hele høsten.

Stor deltagelse

Innehaver av Follo Dansestudio, Tove Morstad, kunne fortelle at det var hele 400 deltagere på gulvet i løpet av en hektisk søndag.

– Det var en enorm stemning i salen hele dagen, og selv med så mange poster på programmet gikk det helt etter planen. Her var det mange som skulle fremføre en lang rekke av innøvde felles-danser og delta i en dansekonkurranse for første gang. Etter innsatsen vi så fra danserne på konkurransepartiene gleder vi oss til årets viktigste nasjonale konkurranse neste helg, sier Morstad.

Les også: Se Follo-danserne i aksjon

– Det har vært en topp-sesong, og som en stolt trener kan jeg ikke skryte mer av danserne uansett alder og nivå, avslutter hun.

NB! Saken fortsetter under bildet!

LATTER OG SMIL: Yasmine Mong Roland og trener Kristine storkoste seg sammen på dansegulvet under finalen.

Stor variasjon

Publikum fikk oppleve både skumle krokodiller og dovregubben mens barna så ut til å storkose seg foran et entusiastisk publikum. Som en avslutning på partiet for de minste ble ungdomsdansen fremført og publikum kunne formelig se hvordan de små vokste i takt med toner fra blant annet Markus og Martinus.

Les også: Norges beste igjen!

Etterpå var det pokalutdeling med store fine pokaler med rosa hjerter som selvfølgelig var helt uimotståelig for småjenter, mens guttene fikk en litt mer maskulin variant.

THE RED ARMY: Follo Dansestudios nye team, som hadde premiere under høstavslutningen. Foto: Klaus Eriksen

NB! Saken fortsetter under bildet!

Team The Red Army

Follo Dansestudio har igjen satt sammen et team bestående av jenter fra 12-18 år som skal være med å konkurrere med de andre danseskolene i Norge.

Dette er dansens svar på lagidrett hvor alle ledd er like viktig, her må presisjon og timing stemme.

Les også: Se det hjertevarmende dansenummeret

TURN OG DANS: Det var mange flotte prestasjoner da turn og dans-partiene viste seg frem på matta.

Hva var vel da mer naturlig enn at de fikk vise seg frem for hjemmepublikumet før deltagelse i den første konkurransen under Årets Danser neste helg.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Turn og dans

Freestyle inneholder mange akrobatiske øvelser og denne høsten har det vært egne partier som kombinerer nettopp turn og dans, både for de minste og de litt større danserne, forteller Morstad.

KVALIFISERT: Emilie Bekken er en av Follos dansere som er kvalifisert for å kjempe om tittelen Årets Danser til helgen.

Under oppvisningen i Langhushallen fikk disse jentene vist seg frem til stor glede for publikum, som fikk se både rulle og hjul fra alle før de største jentene avsluttet med både flikk flakk, smetling, stift og salto til stor jubel fra salen.

Les også: Storeslem i Blackpool for Follo Dansestudio

– Her har pågangen vært stor og interessen samt innsatsen fra jentene har virkelig imponert meg. Vi har derfor besluttet å utvide dette tilbudet etter jul slik at enda flere kan få tatt del i kombinasjonene turn og dans, forteller Tove Morstad. 

 

Powered by Labrador CMS